Zoenende André Hazes en Monique Westenberg: "zal altijd van je houden"

Celebs door Elsemieke

Terwijl André Hazes druk werkt aan zijn comeback, heeft hij ondertussen ook zijn relatie met Monique Westenberg nieuw leven in geblazen. Op Instagram post hij een foto waarop hij en zijn ex-vriendin zoenend te zien zijn. Betekent dit dat de twee weer samen zijn?

Zoenende Monique en André Hazes

André Hazes verklaarde gisteren opnieuw de liefde aan Monique Westenberg. Het lijkt er behoorlijk op dat de twee weer samen zijn. "Mijn hart ligt voor altijd bij jou.” Dit weekend was André Hazes weer op het podium te zien bij Holland zingt Hazes. Na een afkickperiode waarbij hij anderhalf jaar van het podium verdween, wil hij opnieuw beginnen. Zonder drank en mét Monique. Ook zijn moeder Rachel was bij het optreden, terwijl hij met haar naar eigen zeggen momenteel geen contact meer heeft.

Goede en slechte tijden

Op Instagram deelt André een zoenende foto waar hij Monique backstage ziet. "Jij hebt mij altijd meer liefde gegeven dan ik verdiende. Je was er in goede, en hebt mij nooit laten vallen in slechte tijden. Je hebt altijd gezien dat er nog goed in mij zat terwijl ik daar zelf aan twijfelde. Waar ik het meest dankbaar voor ben dit weekend, is dat ons kleine aapie tegen een vader opkeek die is wie hij nu is. En dat ben ik mede dankzij jouw eindeloze hoop, steun en geloof. Mijn hart ligt voor altijd bij jou. En ik zal nog langer van je houden."

Liefde van Monique

Voorafgaand aan de Holland Zingt Hazes concerten deelde ook Monique al een ode aan de zanger op haar Instagram. "Na anderhalf jaar geen podium, geen publiek, geen stress en geen drank is daar, over een klein half uurtje, het moment waar hij de afgelopen maanden mentaal keihard naar toe heeft geleefd en gewerkt. Waar hij voorheen al dagen niet te harden was en er tegenop keek als een gek, heeft dat nu plaats gemaakt voor kalmte, plezier en enthousiasme. Ik ben f*cking trots op deze gozer."