Dennis Schouten van Roddelpraat krijgt doodsbedreigingen: "onveilig in eigen huis"

Celebs door Elsemieke

Mocht je het gemist hebben: Dennis Schouten - presentator van Roddelpraat - werd afgelopen weekend tijdens het uitgaan in zijn gezicht gestoken. Ook liep hij een blauw oog op. Via een nieuw bericht op Instagram maakt Dennis duidelijk dat deze situatie weleens alles met zijn ex Natasja te maken heeft.

Dennis Schouten van Roddelpraat krijgt doodsbedreigingen

Dennis Schouten (27) van Roddelpraat deed dit weekend al aangifte tegen iemand die hem in zijn gezicht heeft gestoken terwijl hij uitging. Ook doet de presentator nu aangifte tegen zijn ex, Natasja Dragic. "Woorden schieten te kort om uit te leggen hoe intens verdrietig deze dagen zijn", legt Dennis uit in een bericht op zijn Instagram-profiel. 

Pedofiel

Volgens Dennis probeert zijn ex Natasja hem sinds een paar maanden "te beschadigen". Dennis wordt naar eigen zeggen bedreigd vanwege de leugens die Natasja over hem verspreid. In eerste instantie op 7 januari van dit jaar, toen Natasja een video deelde waarin zij zou liegen over dat ze minderjarig was gedurende hun relatie. Ook kloppen er volgens de presentator mensen aan bij zijn huis om te zeggen dat hij een pedofiel zou zijn. "Het gevolg hiervan is dat ik, terwijl ik met een lichte hersenschudding, blauw oog en messteek op bed lig, sinds zaterdag honderden doodsbedreigingen heb ontvangen via sociale media." Dennis voelt zich nu onveilig in zijn eigen huis. "Daarom wil ik graag aangifte doen van laster en smaad."

Natasja schrijft op Instagram dat Dennis liegt en niet zij. "De waarheid achterhalen is nu aan de politie. Ze hebben het bestand en ik laat me niet bang maken door je aangiftes met je laster en smaad", zegt Natasja, die ook aangifte heeft gedaan.