B&B Vol Liefde-Petra eerlijk over relatie met Hans: "geen verliefdheid"

Celebs door Elsemieke

Het tweede seizoen van ‘B&B Vol Liefde’ zit er al eventjes weer op. Petra wist het hart van Hans in Frankrijk te veroveren. Onlangs is ze zelfs naar Frankrijk verhuisd, vierden ze kerst samen en gaven ze interviews dat het goed met ze gaat. Al blijkt nu dat er toch geen verliefde gevoelens tussen de twee zijn.

Hans en Petra van B&B Vol Liefde zijn niet verliefd

Hans Vroom hoopte met zijn deelname aan B&B Vol Liefde seizoen 2 een leuke vrouw tegen te komen waar hij de toekomst mee tegemoet kan gaan. Die had hij gevonden in Petra! "Het is een hele romantische kerst”, vertelde Hans aan RTL Boulevard tijdens de feestdagen. Zijn nieuwe vriendin Petra was namelijk verhuisd naar het mooie Frankrijk, wat niet de makkelijkste beslissing was. “Ik heb heel veel tranen gelaten." Gelukkig krijgt ze daar wel heel wat voor terug! 

Vanaf deze datum begint B&B Vol Liefde seizoen 3

"Ik ben er nog steeds"

De twee kozen in eerste instantie dus voor een lange-afstandsrelatie, maar dat hielden ze niet lang vol. Petra trok in bij Hans, maar toch zijn de twee niet verliefd. Tegen LINDA. doet Petra uit de doeken hoe dat allemaal zit. “Het LAT-ten werkte niet goed vanwege de afstand, dus ben ik die kant op gegaan. Het is wel een moeilijk proces… Misschien zijn we te snel gegaan?” Een echte relatie is het dus kennelijk nog niet. “We proberen er wat van te maken, maar onze ritmes liggen zo uit elkaar. Dat botst, maar goed: Ik ben er nog steeds, dus dat zegt wel wat."

Paar dagen weg

Het "perfecte liefdesverhaal" is de romance tussen Petra en Hans dan ook niet, naar eigen zeggen. "We zijn ook niet meer de jongste en hebben veel meegemaakt. We zijn niet verliefd, voor mijn gevoel zijn we daar nog niet aan toegekomen. Het voelt meer alsof we al zes jaar getrouwd zijn. We moeten terug naar dat begin: binnenkort gaan we een paar dagen samen weg, even de focus op elkaar. Dan zien we wel hoe het verder gaat.”