Katja Schuurman is weer verliefd: "past helemaal bij de zomervibe"

Celebs door Elsemieke

Katja Schuurman en haar man Freek van Noortwijk zijn uit elkaar, maar Katja is inmiddels verder gegaan met haar leven. Ze bevestigt tegenover Shownieuws dat ze weer aan het daten is. Details geeft ze niet, maar ze noemt haar nieuwe vlam wel "een hele leuke man".

Katja Schuurman huilend op Instagram: "liefdesverdriet aan het wegpuffen"

Katja Schuurman is weer verliefd: "past helemaal bij de zomervibe"

De liefde tussen Katja Schuurman en Freek van Noortwijk heeft in 2021 geen stand gehouden. In december van vorig jaar gingen de twee uit elkaar. "Leuk hè? Na maanden janken heb ik nu weer een beetje van zulke vlinders. Dat is toch veel leuker. En dat past ook helemaal bij de zomervibe", zegt Katja. Ze bevestigt dat het gaat om de man met wie Weekend haar heeft gefotografeerd.

Thijs en Katja

De man is op de foto alleen van de achterkant te zien. "O ja! Dat is hem wel, haha. Maar het is zijn achterhoofd. Hij heeft ook een hele knappe achterkant, dus wat dat betreft..." Katja was eerder getrouwd met acteur Thijs Römer, met wie ze dochter Sammie heeft. In 2020 kreeg ze dochter Coco met Freek van Noortwijk, met wie ze een jaar eerder was getrouwd. Vorig jaar scheidden ze. 

Foto: BrunoPress

Lees ook: Rachel Hazes roept dochter Roxanne op als getuige in rechtzaak