Rachel Hazes roept dochter Roxanne op als getuige in rechtzaak

Celebs door Elsemieke

Waar Rachel Hazes eerst nog in het nieuws kwam vanwege haar kortstondige relatie met No Surrender-oprichter Klaas Otto, is ze nu in the picture omdat ze haar dochter Roxeanne als getuige wil in een rechtzaak.

Zien: Lil Kleine weer terug in Amsterdam na therapie in Thailand

Rachel Hazes roept dochter Roxanne op als getuige in rechtzaak

Rachel en Roxeanne Hazes hebben al jaren geen contact meer met elkaar. Roxeanne heeft hier naar verluidt geen behoefte aan, maar Rachel Hazes wil haar dochter voor de rechter laten verschijnen. De rechtbank Amsterdam buigt zich op 26 april over het verzoek en zal daarna bepalen of Roxeanne aan dit verzoek gehoor moet geven. Advocaat Royce de Vries - de zoon van Peter R. de Vries - vertegenwoordigt Rachel en hij heeft dinsdag een bericht hierover van juicekanaal LifeOfYvonne bevestigd.

Getuigenverhoor

“Het gaat om een voorlopig getuigenverhoor over een aantal oude geschillen. Het gaat om een getuigenverhoor van een aantal personen, onder wie Roxeanne.” Royce wil niet zeggen of het een privé- of een zakelijk geschil betreft. Een woordvoerder van Roxeanne Hazes wil alleen bevestigen dat de rechtbank het verzoek van Rachel op 26 april behandelt. “Verder gaan wij hier geen uitspraken over doen."

Foto: BrunoPress

Lees ook: Rachel Hazes deelt flinke digitale sneer uit naar ex-lover Klaas Otto