Rachel Hazes deelt flinke digitale sneer uit naar ex-lover Klaas Otto

Celebs door Elsemieke

De kersverse relatie van Rachel en Klaas liep begin deze maand na slechts een paar weken ten einde. De hartstochtelijke verkering was maar van korte duur. Rachel sneert nu op haar Instagram Stories naar haar ex-liefje. 

Klaas Otto ruilt Rachel Hazes in voor ex-vrouw: "moet gevoel volgen"

Rachel Hazes deelt flinke sneer uit naar ex-lover Klaas Otto

 

In het begin leek het erop dat de relatie tussen Klaas Otto en Rachel Hazes nog goed te zijn. "We hebben het heel erg leuk. Ja, echt waar", zei de weduwe van André Hazes sr. toen. Die romance was echter van korte duur. Klaas Otto plaatste een foto van zichzelf en zijn ex Gracia op Instagram. "In je leven kan je van alles doen", schreef hij bij de foto. "Je kan naar links gaan en je kan naar rechts gaan, je kan elk pad bewandelen. Maar als je elke dag op zo'n pad iets mist in je leven en een gevoel van liefde voor iemand, dan moet je toch dat gevoel gaan volgen. En mijn gevoel is voor een vrouw met de naam Gracia."

Stagiare Klaas

Het paasweekend bleek hét uitgelezen moment voor Rachel Hazes om te mijmeren over haar vorige relaties. Zo gaf ze een digitale ‘sneer’ aan het adres van ex Klaas Otto. Op haar Instagram Story deelt ze een plaatje met de volgende tekst: ‘Als je verkering binnen 3 maanden uitgaat, is het geen verkering’. Maar naast dat ze haar relatie tenietdoet, krijgt haar ex Klaas ook nog het label ‘stagiair’. Want de rest van de tekst luidt: ‘Dan liep hij stage’.

Foto: BrunoPress

Lees ook: Zien: Lil Kleine weer terug in Amsterdam na therapie in Thailand