Shani van Ex On The Beach betrokken bij heftig auto-ongeluk

Celebs door Elsemieke

Shani van Ex On The Beach heeft een paar heftige dagen achter de rug. De realityster zat met haar moeder in de auto, toen het helemaal misging. Ze belandde in een kettingbotsing en haar auto heeft het niet overleefd.

Jaydi en Ricky van Temptation Island zijn uit elkaar

Shani van Ex On The Beach betrokken bij heftig auto-ongeluk

Voor Shani begon 2022 niet zo best. De realityster deelt in haar Instagram Stories dat ze betrokken is geweest bij een auto-ongeluk afgelopen weekend. In haar Instagram Stories vertelt ze er open over. “Ik was vandaag betrokken bij een auto-ongeluk met vier andere wagens.” Het ging om een kettingbotsing. “Zowel ik als mijn moeder die bij mij zat, hebben we behalve spierpijn geen letsel”, vertelt ze. Het slechte nieuws is wel dat haar auto flink beschadigd is en Shani dus met flink wat kosten zit opgescheeft. “De wagen zal veel geld kosten aangezien ik geen allrisk verzekering heb. Maar gelukkig zijn we ongedeerd.”

Liefde in de villa

Shani was te zien in het meest recente seizoen van Ex on the Beach. Ze viel hier op vanwege haar opvliegende karakter en neiging om ruzie te zoeken. Ze lag regelmatig overhoop met Dusty en Lesley, maar vond uiteindelijk wel de liefde. Ze verliet het eiland uiteindelijk namelijk met Davey, de ex van Jørney. De twee wonen inmiddels samen, maar hebben al meerdere keren op het punt gestaan uit elkaar te gaan. Toch zijn de twee nu weer heel gelukkig samen, als we de foto's op Instagram moeten geloven. 

Foto: RTL / instagram @ shanikevh

Lees ook: Dankzij deze megahandige gadget sneuvelen wijnglazen nooit meer in de vaatwasser