Dankzij deze megahandige gadget sneuvelen wijnglazen nooit meer in de vaatwasser

Vrije tijd door Jennifer

Het is altijd weer puzzelen hoe je je wijnglazen veilig in de vaatwasser zet. Die struggle kan voorgoed verleden tijd zijn. Er bestaat een heel handige gadget, waarmee je wijnglazen nóóit meer kapot gaan in de vaat. Handig voor de clumsy mensen onder ons.

wijnglazen in vaatwasser handige gadget

Lees ook: Zo blijft een geopende fles wijn langer goed

Wijnglazen in de vaatwasser

Wijnglazen in de vaatwasser doen kan best risky zijn. Sowieso kun je kristallen wijnglazen het beste met de hand afwassen, dan blijven ze langer mooi. De rest wel, maar hoe zet je ze er veilig in? Je wilt natuurlijk geen vaatwasser vol gebroken glas. Nu heb je als het goed is gelukkig een rek bovenin voor wijnglazen. Je zet de wijnglazen ondersteboven, niet te dicht bij elkaar, en klikt ze vast in het rekje. Alleen wat als de bovenste laag van je vaatwasser helemaal volstaat? Nou, dan is deze gadget dé perfecte oplossing!

Flexibele wijnglashouders

Voor mensen bij wie de vaatwasser vaak vol staat met wijnglazen, bestaat een heel fijne gadget. Dankzij deze flexibele wijnglashouders kun je je wijnglazen overal in de vaatwasser zetten, zonder dat ze omvallen. Nooit meer gebroken of verschoven wijnglazen, hallelujah!

flexibele wijnglashouders wijnglazen in vaatwasser

Lees ook: Geen rode wijnvlekken meer op je tanden door dit geniale wijnglas