Bibi Breijman reageert na overspel Waylon: "ook eikels zijn lieve vaders"

Celebs door Elsemieke

Het was het gesprek van de dag vorige week: Waylon heeft zijn vriendin Bibi Breijman bedrogen tijdens de zwangerschap van zoontje Chester. Meerdere juiche channels meldden het nieuws al, maar Waylon bevestigde het nieuws via een post op Instagram, afgelopen vrijdag. Bibi zelf laat nu ook van zich horen.

Bibi Breijman reageert na vreemdgaan Waylon

Zondag, op Vaderdag, plaatste Bibi op haar Instagram eerst een kiekje van haar eigen vader. "De man die er altijd voor mij is." Daarna postte ze een aantal foto's met Waylon. Eerst is hij te zien met een zielig gezicht, terwijl hij onder een dekentje ligt met Teddy en de kleine Chester. Ze schrijft erbij: "En dit verdien jij gewoon even deze Vaderdag. Onderga het maar gewoon."


 

"Eikels zijn ook lieve vaders"

Daarna volgen er nog meer foto's. Slapend, samen met Teddy en zijn haar omhoog met een bandje en ook een foto waarop hij onder de kleurstiften zit. Ze sluit af met een foto van Waylon met tranen in zijn ogen en Chester zijn armen. ‘Zo hehe, dat lucht op’, schrijft ze erbij. Eerst stond er ook de tekst bij: ‘Maar ook eikels zijn lieve vaders’, maar die is verwijderd. Het roddelkanaal Juicechannel onthulde dat Waylon tijdens de zwangerschap van Bibi vreemd was gegaan. Vervolgens bracht roddelvlogger Yvonne Coldeweijer, die vriendinnen is met Bibi, meer details naar buiten. Waylon poste hierop een bericht met de tekst ‘I fucked up’.

Waylon reageert op berichten over vreemdgaan: "heb het verkloot"