Video waarin 16-jarige scholier met Meghan Markle flirt gaat viraal

Celebs door Laura

Prins Harry moet oppassen, want hij krijgt er gedegen concurrentie bij! Momenteel gaat er een video viraal waarin een 16-jarige scholier erop los flirt met Meghan Markle. 

Kus op de wang

Ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag van afgelopen zondag sprak Meghan Markle vrijdag 6 maart op de Robert Clack Upper School in Dagenham. De 16-jarige scholier Aker Okoye, die ook een kort zegje deed, was zichtbaar onder de indruk van de Duchess of Sussex. Toen ze hem aankondigde gaf hij haar een hand en kus op de wang, tot groot plezier van zijn medestudenten. "She really is beautiful innit", reageerde de cheeky scholier waarna zowel Meghan als de zaal weer in een scheur ligt.

Aan het einde van zijn speech knuffelden de twee innig onder luid gejoel van de zaal. De Duchess kon de humor er wel van inzien. Toen de zaal was bedaard zei ze: "Well done. [...] And incredible confidence, don't you all agree."

Excuus aan Harry

Aker vertelt in een interview dat hij prins Harry later een briefje stuurde met: "I hope you didn’t mind me cuddling your wife. It was a pleasure to hear her speech and to speak in front of her as well".

Ga naar 2.15 in de video om het hilarische moment te zien.