Lifestyle / Celebs
Celebs

Doutzen in tranen: 'Ik mis mijn kinderen enorm'

Een waanzinnig uiterlijk, een mooi huis, leuk gezin, een gave baan waarvoor ze naar de mooiste plekjes op aarde reist. Doutzen Kroes leidt het perfecte leventje waar menig sterveling stikjaloers op is. Maar het gaat bij het Friese topmodel ook niet altijd over rozen. In haar nieuwste vlog barst ze in tranen uit als ze vertelt dat ze haar kinderen enorm mist tijdens een vijfdaagse werktrip.

Balans tussen werk en familie

Ja, doe het haar maar eens na. Het ene moment ben je een paar dagen fulltime mom en het volgende moment zie je je kids vijf dagen niet, omdat ze voor werk in het buitenland zit. In de vlog vertelt ze - terwijl ze haar make-up verwijdert - dat ze soms moeite heeft met de balans tussen werk en het moederschap. "Ik ben blij dat ik weer naar huis ga, want ik mis mijn kinderen enorm. Ik zou niet moeten klagen, want ik geniet hier van de zon en heb de kans om voor een geweldige cliënt te werken. Maar soms is het zo moeilijk om de balans te vinden tussen mijzelf en mijn familie. Ik snak naar het knuffelen met mijn kinderen, ontbijtjes maken en al die gewone moederdingen."

Videobellen

Natuurlijk hebben we tegenwoordig videobellen, maar dat blijkt niet altijd een uitkomst. Doutzen vertelt hoe het juist pijnlijker is, omdat ze haar kinderen wel kan zien, maar niet kan knuffelen. Ook haar oudste zoontje zegt dat-ie alleen maar verdrietiger wordt. "Eigenlijk zie ik ze het liefst niet op een schermpje, maar als ik dat zeg, voel ik me ook meteen weer schuldig."

Aan het einde van de video zie je hoe Doutzen weer herenigd wordt met haar gezinnetje. Sweet!

Lees ook: FOTO: Ryanne van Dorst maakt een krachtig statement over abortus

Beeld: YouTube