FOTO: Ryanne van Dorst maakt een krachtig statement over abortus

Celebs door Laura

We love Ryanne van Dorst. De presentatrice en muzikant, die ook bekend is onder de naam Elle Bandita, is geestig, gevat en altijd recht door zee. Ook met haar nieuwste Instagram-foto wint ze de harten van veel volgers.

Lees ook: FOTO: Kate Middleton heeft nieuwe (bij)baan

Pro-life demonstranten

De presentatrice en muzikant reageert met een sterke tekst op het nieuws dat er steeds meer demonstranten buiten abortusklinieken staan. De zogeheten 'pro-life' activisten vallen vrouwen die de klinieken binnenstappen steeds meer lastig. Gelukkig kunnen vrouwen sinds maandag speciale buddies inschakelen die met hen meelopen. 

"De Middeleeuwen zijn voorbij"

Ryanne reageert woest op deze "pro-life idioten" op Instagram. Op de Instagram-foto draagt ze een shirt met de tekst "thank God for abortion" en steekt ze haar middelvinger op. "Blijkbaar worden er deze dagen door heel Nederland heen weer vrouwen lastig gevallen die op het punt staan een hele vervelende medische ingreep te laten doen", schrijft ze bij de foto. "Waarom deze ‘pro-life’ idioten niet op Lesbos vluchtelingen staan te helpen of voedselpakketjes voor Nigeria aan het verzamelen zijn is mij een raadsel. Er is genoeg leven wat hulp behoeft. Bemoei je niet met het lichaam van iemand anders. De Middeleeuwen zijn voorbij. Rot op naar je eigen kerk!"

Go Ryanne!

Lees ook: Deze BN'ers doen mee aan First Dates