Miss Argentinië en Miss Puerto Rico stappen in het huwelijksbootje

Celebs door Elsemieke

Mariana Varela werd Miss Argentinië in 2020 en Fabiola Valentín kreeg die troon in datzelfde jaar als Miss Puerto Rico van 2020. Vandaag werd bekend dat de twee het huwelijksbootje zijn ingestapt. En over hun liefde delen ze een romantische video op Instagram. 

Mariana Varela en Fabiola Valentin leerden elkaar twee jaar geleden kennen tijdens de Miss Grand International verkiezing van 2020. Vanaf dat moment hadden de dames in het geheim een relatie. Officieel werd namelijk nooit bekend dat de twee op vrouwen zouden vallen. Vandaag maakten ze niet alleen wereldkundig dat ze sindsdien aan het daten waren, maar ook dat ze al in het huwelijksbootje zijn gestapt. 

Speciale dag

In de Instagram-video is een montage te zien van foto’s van de twee verliefde vrouwen tijdens hun relatie en ook hun verloving. Het laatste shot is een beeld van het koppel voor het stadhuis van San Juan in Puerto Rico. Hier stapten ze afgelopen vrijdag in het huwelijksbootje. "Nadat we ervoor kozen om onze relatie privé te houden, openen we onze deuren voor een speciale dag”, luidt de caption.

Lees ook: Ruzie met je lief om geld? Dit kun je eraan doen