Waylon reageert op berichten over vreemdgaan: "heb het verkloot"

Celebs door Elsemieke

Al een paar dagen gonst het van de geruchten over het vermeende vreemdgaan van Waylon. De zanger zou zijn vriendin Bibi Breijman hebben bedrogen, tijdens haar zwangerschap nog wel. Verschillende juiche hannels openbaarden de roddels deze week en Waylon heeft nu gereageerd op Instagram.

Waylon reageert op berichten over vreemdgaan tijdens zwangerschap Bibi Breijman

"Ik ben een lul, het spijt me Biebs", opent de zanger zijn bericht op Instagram. Donderdag brachten verschillende juicechannels via Instagram naar buiten dat Waylon zou zijn vreemdgegaan tijdens de zwangerschap van zijn vriendin Bibi Breijman. Via Instagram heeft de zanger besloten hierop te reageren via een statement. Onder een afbeelding met ‘I know I fucked up’ schrijft Waylon: "Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi. Het enige wat ik kan zeggen tegen mezelf is dat ik hulp moet zoeken voor de demonen in mijn hoofd. Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft."

Vreemdgaan tijdens kraamtijd

Daarnaast schrijft hij dat hij een betere vader wil zijn dan dat hij een vriend is geweest. "Ik hou het allermeeste van mijn gezin en juist dat heb ik verkloot. Het enige wat Bibi nu verdiende is om in alle rust te kunnen genieten van haar kraamtijd, en zelfs dat heb ik haar afgenomen. Ik ben een lul. Het spijt me Biebs." Volgens JuicheChannel heeft Bibi inmiddels een eigen huis gekocht. “Wij hebben zojuist met een bron gesproken die aangeeft dat Bibi een maand geleden een huis heeft gekocht in de Appelstraat in Den Haag. Dit huis heeft zij zonder Waylon gekocht en moet volgens de bron flink verbouwd worden. Waarschijnlijk was het in eerste instantie voor verhuur.”