Lifestyle / Celebs
Celebs

Nicolette Kluijver deelt krachtige foto van litteken na longoperatie

Vorig jaar kreeg Nicolette Kluijver de schrik van haar leven. Er werd longkanker bij haar geconstateerd. Ze moest meteen onder het mes en werd gelukkig kankervrij verklaard. Vandaag deelt ze, samen met een duidelijke boodschap, een foto van het litteken dat ze aan de zware longoperatie heeft overgehouden.

"Het leven is te kort om tijd te verspillen aan mensen haten", schrijft de presentatrice bij de foto. Onder de foto's staan de hashtags #zoveelbullshit en #zuurpruimen. "Geniet van het leven", is de tweede boodschap die Nicolette ons wil meegeven. Zo is het maar net.

Aan de stok

Het bijschrift zou een subtiele reactie kunnen zijn op de kritiek die René van der Gijp op haar had. Tijdens RTL Boulevard reageerde Nicolette op het vertrekken van haar Expeditie Robinson-collega Dennis Weening. “Ik ga hem vreselijk missen, maar hij is mijn vriend, dus we blijven met elkaar in contact. Het is gewoon niet leuk”, vertelde ze. René vond het een laf commentaar, zo zei hij aan tafel bij Voetbal Inside. "Dan denk ik: 'Zeg nou gewoon wat je op je hart hebt, zeg wat er gebeurd is, zeg wat je ervan vindt, zeg of het RTL of het Dennis z’n fout is'. Maar zeg gewoon wat je weet man, doe niet zo raar. Waar gaat het over? Het gaat helemaal nergens over. En dan staat die trut me daar een partij te giechelen. Dan denk ik: 'Kom op man, je bent volwassen'."

Lees ook: Té schattig: Adele deelt hilarische jeugdfoto na nieuws Spice Girls-reünie