Lifestyle / Celebs
Celebs

Jaydi en Ricky van Temptation Island zijn uit elkaar

Verdrietig nieuws in Temptation Island land. Jaydi Dubois deed met Sonny Lorenzo mee aan Temptation Island, maar uiteindelijk vond ze de liefde in verleider Ricky. Die relatie is nu over, melden de twee op Instagram.

Kijkers krijgen plaatsvervangende schaamte bij hilarische aflevering First Dates

Jaydi en Ricky van Temptation Island uit elkaar

Jaydi en Sonny deden als koppel mee aan Temptation, maar door de bijzondere uitspraken van Sonny, besloot Jaydi als snel de relate te beëindigen. Dit kwam ook deels doordat ze al snel viel voor de charmes van de knappe single Ricky. Ze waren zelfs zo verliefd, dat de twee bij thuiskomst al snel gingen samenwonen. Ze hadden zelfs een hond: Chihuahua Gizmo. Maar de relatie is nu over.

De twee schrijven bij hun Instagram-post: 'Nooit hadden wij verwacht dat we op dit punt zouden komen. Helaas hebben wij beide besloten dat aan ons liefdesavontuur een einde is gekomen. We hebben veel gelachen, gehuild mooie herinneringen gemaakt en ontzettend van elkaar genoten. We hebben absoluut geen ruzie en houden erg veel van elkaar. Juist daarom zijn we samen tot deze beslissing gekomen.'

'Mister Purpoos'

Jaydi besloot een einde te maken aan haar relatie met Ricky in het programma van Temptation Island toen ze zijn opvallende uitspraken hoorde tijdens het kampvuur. Hij bleek vooral druk met zich geliefd maken bij de vrouwen, wat Jaydi niet zinde. Ondertussen bleek ze ook te vallen voor Ricky, single in Temptation Island. Sonny zorgde ondertussen in de media voor veel hilariteit met zijn uitspraken over vrouwen. Zo wilde hij onder andere een vrouw helpen met haar 'purpose' in het leven.

Foto: RTL

FOTO: 'Yolanthe heeft een nieuwe vriend' (en dit is hem)