Nick Carter van de Backstreet Boys beschuldigd van verkrachting

Celebs door Redactie Ze.nl

Sinds de zwijnpraktijken Harvey Weinstein aan het licht zijn gekomen, valt de ene na de andere beroemde naam in de #MeToo-affaire. De meest recente naam die we hieraan toe kunnen voegen? Nick Carter. Voormalig popster Melissa Shuman beweert in 2002 verkracht te zijn door deze blonde Backstreet Boy. 

Nick Carter beschuldigd van verkrachting

Samenwerking

De manager van Melissa vond het een goed idee om haar eens met Nick Carter te laten praten, voor een eventuele samenwerking. Nick zou haar en een vriendin vervolgens bij hem thuis hebben uitgenodigd in Santa Monica, voor een gezellige avond. Maar eenmaal op locatie was het allesbehalve gezellig. Volgens Melissa stonden er bijvoorbeeld amper meubels in de huiskamer. 

Geen tegenspraak

Nadat ze wat hadden gedronken zou Nick naar verluidt haar mee hebben gevraagd naar zijn kantoor om naar muziek te luisteren. Maar eenmaal daar kwam er van luisteren weinig terecht: ze zouden hebben gezoend waarna hij haar broek omlaag begon te trekken. "Ik zei dat ik niet verder wilde gaan, maar hij luisterde niet," zo vertelt Melissa in haar blog. "Vervolgens dwong hij me tot orale seks, nadat hij dat ook bij mij had gedaan. Ik was bang en hij duldde geen tegenspraak." Melissa had in die tijd een relatie en wilde zichzelf 'bewaren' voor haar toekomstige echtgenoot. Toen ze dit tegen Nick zei, antwoordde hij: "Ik kan wel je echtgenoot zijn." Na dat moment, zo vertelt Melissa, verkrachtte hij haar.

Reactie

Melissa zegt dat haar manager van het incident af wist, maar die zei haar dat Nick's juridische team te sterk was om iets tegen te beginnen. Daarbij zou het haar carrière alleen maar schade kunnen brengen... Shocking! Inmiddels hebben diverse media contact gezocht met een woordvoerder van de Backstreet Boy, maar daarop is nog geen reactie gekomen... 

Lees ook: Foto: Babynieuws! Dit beroemde koppel krijgt een tweede kindje