Oei.. Natuuractivisten zijn woedend op Jutta Leerdam en Jake Paul

Beroemdheden door Zita

Jutta Leerdam en Jake Paul, een koppel dat online regelmatig hun nodige aandacht krijgt. Maar, niet altijd op een positieve manier. En dat is deze keer weer het geval: natuuractivisten zijn namelijk woedend op het koppel, omdat ze de natuur beschadigden. Oei..

De ophef rondom Jutta Leerdam en Jake Paul 

De ophef rondom het koppel ontstond door een video die Jutta postte op social media. Tijdens een wandeling in een bosrijke omgeving vereeuwigden zij hun liefden. Dit deden ze door hun initalen te graveren in een boom. Romantisch, zou je denken, maar niet iedereen was hier dus even blij mee. Natuuractivisten waren woedend om het feit dat Jake de boom toetakelde met zijn sleutel. Dat is natuurlijk ook niet heel natuurvriendelijk hè Jake.

Lees ook: Interessant: Amerikaanse bokser Jake Paul krijgt een eigen Untold-documentaire op Netflix

Vaker negatieve aandacht

De schaatser en de bokser hebben inmiddels een half jaar een relatie. Het is niet de eerste keer dat het koppel negatieve aandacht krijgt. Vooral het gedrag van Jake viel niet altijd in goede aarde. Hij kreeg voorheen veel kritiek om hoe hij zicht gedraagt in Nederland. Zo nam hij een bezoekje tussen de tulpenvelden, terwijl dat verboden is. Maar ook om andere redenen vliegt de kritiek hem rond de oren. Zo geloofde hij niet in corona en was hij betrokken bij plunderingen van winkels in Amerika tijdens de protesten die plaatsvonden na de dood van de zwarte Amerikaan George Floyd.

Ook positiviteit

Gelukkig voor hen zijn er ook veel mensen positief over het koppel en wensen ze hun alle geluk toe. Ze zien namelijk hoe erg Jutta straalt en dat ze heel blij zijn met elkaar. Ze delen regelmatig foto’s en video’s met elkaar op social media waar hun liefde er vanaf spat.

Hot or Not?

  • Yes! (0)
  • Nope! (1)