Jake Paul: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Redactie Ze.nl

Jake Paul is een Amerikaanse social media-persoonlijkheid en professionele bokser.

Over Jake Paul

Volledige naam
 Jake Joseph Paul 
Geboortedatum
17 januari 1997 (leeftijd 27 jaar)
Geboorteplaats
Cleveland, Ohio, Verenigde Staten
Huidige woonplaats
 Calabasas, Californië, Verenigde Staten
Relatiestatus
Jake heeft een relatie met schaatster Jutta Leerdam.

Achtergrondinformatie

Jake groeit op in Cleveland met zijn ouders Greg Paul en Pam Stepnick en oudere broer Logan (1995). Als Jake tien is begint hij samen met zijn broer Logan met het plaatsen van video's op social media-platform Vine. Daar kan je clipjes van maximaal zes seconden uploaden. Met succes, want ze verzamelen daar 5,3 miljoen volgers en 2 miljard views.

Jeugd

Op zijn zeventiende stopt Jake met school en trekt hij samen met zijn twee jaar oudere broer Logan van Ohio naar Los Angeles. Met als missie beroemd worden.

Carierre

In 2014 gaat Jake verder op YouTube en daar wordt hij bekend dankzij zijn zogenaamde pranks. De broers verhuizen naar Los Angeles. Daar nemen ze acteerlessen en worden ze professionele influencers. Jake groeit zelfs uit tot een van de eerste socialemedia-sterren die de overstap maakten naar Hollywood. Zo krijgt hij een rol in de Disneyserie Bizaardvark.

Na het Disney avontuur richt Jake zich op de muziek. In 2017 brengt hij de single It's Everyday Bro uit. De clip die hierbij hoort wordt miljoenen keren bekeken op YouTube.

Maar met de muziek stopt het niet, het volgende project dient zich aan: boxen. In 2018 speelt hij zijn eerste amateurwedstrijd en dat smaakt naar meer. Een jaar later gaat hij zelfs een professionele bokscarrière najagen. In 2021 richt Jake een organisatie op genaamd Boxing Bullies. Met deze organisatie helpt hij gepeste jongeren hun trauma's te overwinnen.

Vermogen Jake Paul

Jake Paul heeft een geschat vermogen van ongeveer 30 miljoen Euro.

Instagram Jake Paul

Bekend van

Jutta Leerdam

In 2023 hebben Jake Paul en Jutta Leerdam een relatie met elkaar. Dat zorgt voor de nodige bijkomende (social) media aandacht.

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Jake Paul

Wat doet Logan Paul?

Logan staat sinds 30 juni 2022 onder contract bij de Amerikaanse worstelorganisatie World Wrestling Entertainment (WWE).

Hoeveel verdient Jake met boksen?

Jake Paul verdiend een gegarandeerd basissalaris van $3,2 miljoen voor een gevecht. Daarnaast ontvangt hij 65% van de winst van de Pay Per View streams, wat hem naar verwachting $8,1 miljoen zou opleveren.

Waarvan is Jake Paul bekend?

Jake is bekend door zijn pranks op social media, muziek en boxing carriere.

Hoeveel heeft Mayweather verdiend tegen Paul?

Floyd Mayweather had kunnen kiezen voor een gevecht tegen een professionele boxer. Daarmee zou hij ongeveer 35 tot 50 miljoen dollar verdienen. Dan had hij wel heel hard moeten trainen en zich maanden moeten voorbereiden. Terwijl hij met een gevecht tegen Logan Paul meer dan 100 miljoen dollar verdienen.

Is Jake Paul Nederlands?

Jake heeft Engels, Iers, Schots, Welsh, Joods, Frans en Duits bloed in zich.

Waar woont Jake Paul?

Dankzij zijn succes op Vine kocht Jake in 2016 een enorme woning in Los Angeles. Dat huis werd later bekend als het Team 10-huis.

Hot or Not?

  • Yes! (3)
  • Nope! (1)