Jake Paul en Jutta Leerdam bevestigen relatie: "I'm Dutch now!"

Celebs door Elsemieke

Nu Jutta Leerdam (24) weer als vrijgezel door het leven ging na een jarenlange relatie met collega-schaatser Koen Verweij, genoot ze volop van het vrijgezelle leven. Toch was dit niet van al te lange duur. Jutta Leerdam (24) en bokser maar ook YouTuber Jake Paul (26) zijn namelijk een setje. 

Jake Paul en Jutta Leerdam officieel samen

Jutta had jarenlang een relatie met schaatser Koen Verweij. Ze stonden bekend als hét sportkoppel van Nederland. "We zitten in verschillende fases in ons leven en zijn niet meer de match die we ooit waren. Ik gun hem het allerbeste", luidde het destijds. Nu het schaatsseizoen erop zit, viert Jutta volop vakantie. Jutta schreef zich eerder deze maand nog in Thialf wereldkampioen op de 1000 meter op haar naam. Daarna nam ze een welverdiende vakantie en ging ze naar Miami en Mexico. Maar nu heeft ze ook nog eens een Amerikaanse ‘bad boy' binnen geharkt. De geruchten over een relatie tussen Jutta en Jake waarden al een tijdje rond, maar nu hebben de twee hun relatie op Instagram bevestigd.

In de Amerikaanse stad Miami ging ze op date met de wereldberoemde YouTube-ster Jake Paul. Op Instagram was al te zien dat Jutta de bloemetjes buiten zette met de beruchte ster in Tulum, Mexico. Op TikTok gingen er filmpjes rond waarop te zien is dat zij een restaurant verlaat met Jake aan haar zijde. Bij de foto die Jutta op Instagram plaatst schrijft ze: ‘Thats it’, en Jake Paul schrijft onder zijn post: ‘I’m Dutch now’.

@pichichipixx Replying to @sssssweet7 📸 Jutta Leerdam and Jake Paul are spotted in Miami Beach, FL. #miami #famosos #celebrity #streetstyle #pichichipixx #miamistreetstyle ♬ sonido original - Francisco

 

Wie is Jake Paul, de nieuwe vriend van Jutta Leerdam?

Heb je geen idee wie Jake Paul is, de nieuwe vriend van Jutta Leerdam? We praten je bij. Deze 26-jarige Amerikaan is naast influencer en YouTuber ook bokser en wordt The Problem Child genoemd. Zo deed hij regelmatig een wedstrijd met Tommy Fury, de Love Island-ster en lover van Molly Mae. Die overigens onlangs samen een dochtertje op de wereld zetten. Jake Paul deed tijdens corona een paar bijzondere uitspraken, waaronder dat covid een hoax is. Daarmee maakte hij zich niet al te populair. Daarnaast wordt hij beschuldigd van xenofobie, ook voor het oplichten van fans en oo kleven er beschuldigingen van seksueel misbruik aan zijn broek. Is je liefje wel zo leuk als het lijkt, Jutta Leerdam? 

Jutta Leerdam over breuk met Koen Verweij: "speelde al langer"