Temptation-Annabel stopt met plastische chirurgie: "was doorgeslagen"

Celebs door Elsemieke

Ken je Annebel Visscher nog? Ze deed vorig jaar samen met Renee mee aan Temptation Island. Annabel heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze dol is op cosmetische chrirurgie. Zo deed ze onlangs een neuscorrectie en heeft ze haar borsten laten vergroten, maar zelf is ze nu even klaar met de plastische ingrepen.

Annabel Visscher over plastische ingrepen

In de reünie van Echte Meisjes in De jungle hadden Twitteraars nog het meeste te zeggen over het nieuwe uiterlijk van Annabel en dan vooral wat ze aan haar uiterlijk heeft laten doen. Annabel liet vlak voor de reünie een neuscorrectie doen. Naar eigen zeggen had ze bijna geen ruimte meer over tussen haar neus en lippen... Daarnaast heeft Annebel ook botox in haar voorhoofd.

Lena (23) heeft spijt van Brazillian Butt Lift: "arts heeft mijn lichaam verminkt"

Aan Panorma vertelt de realityster dat ze zoveel aan haar lichaam heeft laten sleutelen, dat het voor even goed is zo. "Van jongs af aan was ik heel ontevreden over mijn neus. Ik had bijna geen ruimte tussen mijn neus en mijn lippen, dus ik heb die punt eraf laten halen, die ging helemaal naar beneden." Over haar nieuwe neus is ze mee dan tevreden. "Ik zie mijn neus nu met de dag veranderen."

Knakworsten

Het wensenlijstje is nu dan ook afgekruist. De fillers in haar lippen liet ze ook zetten vanwege de onzekerheid over haar neus. "Daar ben ik een beetje in doorgeslagen, om het zo maar even te zeggen. Ik liep op een gegeven moment met lippen rond die zo opgespoten waren dat ik zelf vond dat ik met opblaasbare knakworsten in mijn gezicht rondliep." Annabel focust zich op haar lijf door veel te sporten. “Door René ben ik begonnen met trainen en nu is het ook voor mij een levensstijl geworden. Ik wil er gewoon goed uitzien, ik wil nooit meer terug naar mijn uiterlijk van toen. Daar word ik ongelukkig van."