Wesley Sneijder over bedriegen Yolanthe: "tot op de dag van vandaag spijt van"

Celebs door Elsemieke

Ex-voetballer Wesley Sneijder (38) werd in het YouTube-programma 'Open Kaart' van Robbert Rodenburg flink aan de tand gevoeld. Wesley blikt terug op zijn relatie met Yolanthe Cabau van Kasbergen (38). Daarin geeft hij toe fouten te hebben gemaakt.

Wesley Sneijder heeft spijt van bedriegen Yolanthe Cabeau van Kasbergen

Wesley ging in 2019 meerdere keren vreemd op zijn toemalige vrouw Yolanthe - misschien herinner je het nog wel - en dat hield in dat na elf jaar de relatie over was. Dat vond hij enorm zwaar, vertelt hij aan presentator Robbert Rodenburg in Open Kaart. "Als je bezig bent met voetballen, kun je het een beetje wegstoppen. Maar ik stopte toentertijd met voetballen. Dan zit je thuis, speelt alles door je hoofd en kom je in een moeilijke fase." Dat iedereen het destijds over zijn vreemdgaan had, vond Wesley Sneijder ook enorm moeilijk te verwerken. Iedereen vond er wat van. "Je moet sterk zijn. Ik was met veel vrienden om me heen." Ook greep hij regelmatig naar een drankje. "Dan vergeet ik even alles." 

Ogen openen voor Wesley Sneijder

Spijt had Wesley dan ook direct van zijn vreemdgaan. "Heb ik meteen gezegd, ik ben ook met de billen bloot gegaan. Tot de dag van vandaag heb ik daar spijt van. Maar dingen lopen in het leven zoals ze lopen. Soms moeten dingen ook gebeuren om je ogen te openen."  Tussen Yolanthe en zijn ex gaat het nu goed. Ook omdat ze een kind hebben samen. "Het contact is nooit echt verminderd, wel in het begin, dan is het wat moeizamer allemaal. We gaan fantastisch met elkaar om, met de kinderen, allemaal geweldig. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen in de zin van dat ik er niet bepaalde emoties meer bij heb. Maar het is wel een zware tijd geweest." 

FOTO: 'Yolanthe heeft een nieuwe vriend' (en dit is hem)

De ex-voetballer is niet op zoek naar een nieuwe relatie, daten vindt hij eng. "Hoe kan ik daten? Dan ga ik zitten met iemand in een restaurant, dat staat een uur later op alle juicechannels die er maar zijn. Als ik me volledig geef aan iemand, dan doe ik echt romantische dingen. Gelukkig hoef ik daar nu even niet over na te denken."