Ophef over 'Instagram-leven' van dochtertje Roqi (4) van Demy de Zeeuw

Celebs door Redactie Ze.nl

18.000 volgers en regelmatig commerciële samenwerkingen - het klinkt niet vreemd bij de gemiddelde influencer anno 2018. Maar wat als het hier om een kleuter gaat? Afgelopen weekend was er flink wat ophef over de vierjarige dochter van voormalig voetballer Demy de Zeeuw. In een artikel van de LINDA vertelt haar moeder hoe haar leven als piepjonge influencer eruitziet en dat zet kwaad bloed bij lezers...

In het portret vertelt Roqi's moeder onder andere hoe uniek haar dochter is. "Dat zegt natuurlijk iedereen van z'n kind," zo vult ze aan, "maar zij is het echt." Roqi zou bijvoorbeeld ontzettend muzikaal zijn en leert ze menig liedje zó uit haar hoofd en het liefst maakt ze de hele dag Insta stories. Inmiddels heeft de jonge influencer dus al duizenden volgers binnengeharkt, en er wordt niet geschroomd ook persoonlijke momenten te delen. Zo laat moeders weten dat Roqi onlangs nog tot tranen geroerd was bij een film. Toen zij dit moment op haar Instagram deelden, stroomden de reacties binnen. Ook heeft familie De Zeeuw blijkbaar geen moeite met een beetje commercie. Volgens Roqi's moeder vond ze haar dochter daar eerst nog een beetje te jong voor, maar: "nu ze vier jaar oud is, mag ze zelf bepalen of ze het leuk vindt om zoiets te doen". (Tekst gaat verder onder advertentie)

Op Twitter werd het artikel al snel gedeeld en het duurde dan ook niet lang voordat de reacties volgden. Het artikel wordt 'bizar' genoemd, er wordt over exploitatie gesproken en het woord 'jeugdbescherming' valt ook met regelmaat. Papa en mama de Zeeuw hebben nog niet gereageerd. 

Lees ook: Waarom er zoveel commentaar is op déze foto van Britse blogster