Lifestyle / Celebs
Celebs

Grijp je kans: Je kunt nu Barbie鈥檚 nieuwste tattoo ontwerpen

Na alle ellende vond Barbie het tijd voor een opkikkertje. De realityster is dankbaar voor alle steun en support die ze de afgelopen tijd heeft ontvangen en wil deze heftige tijd daarom achter zich laten door een vriendschapstattoo met bestie Kimberley Bottelier te laten zetten. Maar wat? Dat laat ze aan de rest van Nederland over.

Lees ook: Barbie openhartig over gezondheid: ‘Ik kamp met verslavingen en borderline’

Iemand ideeën?

De realityster vond het de hoogste tijd om haar vriendschap met Kimberley a.k.a. Pocahontas te vereeuwigen op haar lichaam in de vorm van een vriendschapstattoo. Het ontwerp is alleen nog niet besloten en daarom postte Barbie een foto op Instagram met de tekst: "Wij gaan deze week een vriendschaps tattoo zetten... Zo dragen we elkaar altijd bij ons, iemand ideeën? Het leukste idee kiezen we uit en gaan we laten tatoeëren.” 

Hoe serieus ieder ingestuurd ontwerp overwogen wordt is nog onbekend, maar gezien haar populariteit zal Barbie vast overladen worden met ideeën. Het zal ons in ieder geval benieuwen wat het gaat worden. Wellicht een Pocahontas en Barbie tattoo?

Ruzie met Pocahontas

Eerder kwamen Barbie en vriendin Kimberley nog in het nieuws omdat ze elkaar de tent uit zouden vechten. Zo zou Kimberley een sekstape hebben laten uitlekken van Barbie en haar ex Rolf, die vervolgens zou rondcirculeren op internet. Barbie zou woest geweest zijn en deed aangifte tegen haar vriendin. Afgaande op bovenstaande foto met #togetherforever lijkt die ruzie echter weer te zijn bijgelegd en lijken de twee weer dikke mik te zijn. 

Lees ook: 'Barbie laat opnieuw abortus plegen'

Beeld: Brunopress