Lifestyle / Celebs
Celebs

The drama continues: Barbie doet aangifte tegen hartsvriendin na uitlekken nieuwe sekstape

Het lijkt maar niet op te houden voor Barbie. Nadat ze eerder deze week in het nieuws kwam vanwege een tweede abortus in negen maanden tijd, is er nu ophef rondom een uitgelekte sekstape van de 28-jarige realityster. De verantwoordelijke is niemand minder dan haar zogenaamde ‘hartsvriendin’ Kimberly.

Lees ook: Barbie openhartig over gezondheid: ‘Ik kamp met verslavingen en borderline’

Sekstape Barbie en ex Rolf

Een tijd geleden leek nog koek en ei tussen ‘Sammy’ en bff Kimberly, die zichzelf Rapunzel en Pocahontas noemden. Recentelijk werden de twee nog samen gespot bij een abortuskliniek, maar nu lijkt het tij gekeerd. Alsof de realityster nog niet genoeg ellende op haar bordje heeft gekregen, circuleert er nu opnieuw een sekstape van haar en ex Rolf Tangel rond op internet.

Zowel Barbie als Rolf twijfelen er niet aan dat Kimberly schuldig is aan het verspreiden van de tape. "Het is dezelfde zogenaamde hartsvriendin van Samantha die haar vorige filmpje ook had doorgestuurd”, reageert Rolf geschrokken in het programma Haagse Ochtendradio. “Voor Sam is het heel erg. Ze probeert een beetje rust in haar leven te krijgen. Ze lijdt er wel onder.” Barbie en haar ex hebben besloten om aangifte doen tegen Kimberly, dat meldt Den Haag FM. 

Tweede dit jaar

Het is niet de eerste keer dat er een sekstape van Barbie uitlekt. Eerder dit jaar ging er al een video van haar alleen rond, waarover werd gespeculeerd dat deze in de kliniek waar zij destijds verbleef was opgenomen. 

Lees ook: 'Seksvideo van Barbie is waarschijnlijk in de kliniek gemaakt'

Beeld: Brunopress