Terugkijken: André Hazes en moeder Rachel dolgelukkig met hereniging

Celebs door Laura

De relatie tussen André Hazes junior en zijn moeder Rachel Hazes is jarenlang onstuimig geweest. De twee hadden elkaar tijden niet gesproken of gezien. Eind vorig jaar maakten ze het ein-de-lijk weer goed. In de eerste aflevering van 'André Hazes: Ik haal alles uit het leven’ van gisteravond sprak ma Rach voor het eerst over de hereniging met haar zoon.

dre

Lees ook: O no! Slecht nieuws voor 'Homeland'-fans

Het is allemaal mogelijk gemaakt door Monique, de vriendin van André. Zij zocht vorig jaar contact met haar schoonmoeder met de missie om de twee te herenigen. En dat lukte! Rachel werd uitgenodigd voor de kerstdagen.

Lijkt op de ouwe

In de reallifesoap van de Dré'tjes zagen we Rachel en haar zoon samen op de verjaardag van André's neef (die ook zijn tourmanager en beste vriend is). Voor de camera geven ze elkaar een stevige knuffel. Met een glimlach van oor tot oor vertelt ze hoe blij ze is dat haar zoon weer in haar leven is. "Ik ben echt heel gelukkig. Ik ben enorm trots op hem. Hij lijkt veel op de ouwe (zijn vader, red.). Wat gein maken betreft en het creatieve natuurlijk, Dré schrijft zijn eigen teksten, net als André deed."

Moeder is heilig

André vertelt hoe moeilijk hij het vond dat hij geen contact had met zijn moeder. "Ik denk dat wij in de periode dat we geen contact hebben gehad, altijd behoefte hebben gehad aan elkaar. Dat is ook logisch: je hebt één moeder en dat is heilig."

Bekijk het programma hier terug.

Lees ook: Moeder van Dotan: ‘Mijn hele mailbox zit vol met haatmail’