'Barbie laat opnieuw abortus plegen'

Celebs door Roos

Even leek realityster Barbie aan de betere hand te zijn. Na verschillende tegenslagen, verslavingen en borderline leek ze in een kliniek langzaam maar zeker op te krabbelen. Maar schijnt bedriegt, want de ellende lijkt zich alleen maar verder op te stapelen. Zo heeft ze nu een tweede abortus in negen maanden tijd te verwerken.

Geen toekomst

Drie weken geleden deelde Barbie het nieuws dat zij in verwachting was van ex Jordi Ossel met haar familie en vrienden. Toen twijfelde ze al of ze het wilde houden, aldus een bron aan Telegraaf: "De ene dag was ze totaal in de wolken en zei ze dat een mondje meer om te voeden het verschil ook niet zou maken. Om vervolgens de dag erop tot de conclusie te komen dat het tóch beter was om het weg te laten halen, omdat ze het geen goede toekomst zou kunnen geven.”

Uiteindelijk besloot Barbie de zwangerschap toch af te breken. Afgelopen zaterdag werd de realityster gespot bij een abortuskliniek met vriendin Kimberley. "Ik overdrijf niet als ik zeg dat ze daar nog elke dag verdriet van heeft. Je wilt niet weten hoe vaak ze het over dat kindje met ons heeft. Ze mag dan vorig jaar wel abortus hebben gepleegd, maar in haar hoofd is ze al die tijd gewoon zwanger gebleven!", vertelt de bron aan Telegraaf.

Tweede keer in negen maanden

Het is niet de eerste keer dat Barbie een zwangerschap laat afbreken. Vorig jaar werd ze nog zwanger van haar ex Rolf Tangel. Inmiddels heeft ze een spiraaltje laten plaatsen om verdere ongewenste zwangerschappen te voorkomen. 

Lees ook: Barbie openhartig over gezondheid: ‘Ik kamp met verslavingen en borderline’

Beeld: Brunopress

Bron: Telegraaf