Meghan Markle krijgt wassen beeld in Madame Tussauds (en zo ziet 'ie eruit)

Celebs door Roos

Als je een wassenbeeld in Madame Tussauds hebt weet je dat je het pas écht hebt gemaakt. En hoewel Meghan Markle het al een tijdje heeft gemaakt in deze wereld, kan ze als de nieuwste royal member van het Britse koningshuis natuurlijk niet ontbreken in het rijtje koninklijke wassen beelden. Daarom liet Madame Tussauds via Instagram weten de prinses to be bij haar manlief to be te zullen plaatsen en we moeten zeggen, ze hebben zichzelf overtroffen.

Lees ook: Oh dear: Dit mag Meghan Markle straks allemaal niet meer 

Samen met prins Harry

Tot nu toe stond Prins Harry moederziel alleen te shinen in het museum in Londen, maar binnenkort komt daar verandering in. 'Jullie hebben het goed geraden! Met veel enthousiasme kondigen we aan dat Meghan Markle een plekje naast Prins Harry zal krijgen in Madame Tussauds Londen!', laat het museum via Instagram weten. 

 

Twee druppels water

En we moeten zeggen, het wassen beeld lijkt als twee druppels water op de beroemde suits actrice. Meghan Markle en haar Prins Harry stappen 19 mei in het huwelijksbootje en het belooft een prachtige dag te worden. Benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren op de grote dag? Lees hier wat we allemaal al weten over de royal wedding.

Lees ook: Prins William is prins Harry's getuige en het paleis maakt dit bekend met de schattigste foto

Beeld: Brunopress