Even lachen: Jake Paul krijgt lesje Nederlands van zijn liefje Jutta Leerdam

Celebs door Jennifer

Jutta Leerdam is inmiddels alweer een tijdje gelukkig met de wereldberoemde, Amerikaanse bokser en YouTubester Jake Paul (26). Om hem haar geboorteland te leren kennen, touren ze de afgelopen dagen samen door Nederland. Ondertussen kan een lesje Nederlandse taal natuurlijk ook niet ontbreken! En dat onze taal niet makkelijk is, weten wij maar al te goed. Het zorgt wel voor een hilarische TikTok.

Jake Pauls eerste Nederlandse woorden

Nadat Jutta Leerdam en Jake Paul een tijdje hebben rondgehangen in Miami, zijn ze nu alweer even in Nederland. Natuurlijk moet Jake ook het geboorteland van zijn nieuwe lover leren kennen. En ze is een goede tourgids! Zo heeft ze hem al Amsterdam laten zien en de Keukenhof, toch wel twee van de grootste toeristenhotspots in Nederland. Naast dat ze hem de leukste plekken in Nederland laat zien, probeert ze hem ook wat van onze mooie, Nederlandse taal bij te spijkeren.

Op TikTok deelt Jutta een grappige video, waarin we horen hoe Jake om een koffie vraagt. Of nou ja, hij probeert het. Alleen heeft hij, zoals veel buitenlanders, last van onze 'harde G'. "Nee, mág ik een koffie. Nee-hee, MAG!" reageert ze lachend. Daarnaast is Jake wat in de war met de woorden 'dankjewel' en 'alsjeblieft'. "Wait, is it dankjewel 'thank you'? But why is alsjeblieft 'thank you'?" Ha, er valt nog veel te leren!

@juttaleerdam The proud moment after “Dankjewel” 😂😂😂 @Jake Paul ♬ origineel geluid - Jutta Leerdam

Jutta Leerdam en Jake Paul

De relatie van Jutta en Jake begon vrij snel na Jutta's heftige break up met schaatser Koen Verweij. Wel speelden er langer problemen tussen Jutta en Koen dan we eigenlijk wisten. Hoe dan ook is Jutta inmiddels weer helemaal happy met Jake, ondanks dat een hoop mensen kritiek hebben op haar nieuwe liefde. Het doet ze blijkbaar niets, want ze genieten samen volop van het leven. Dit begon dus allemaal in Miami. Daar hadden ze officieel een date als koppel, waarna ze allebei iets hadden gepost op Instagram. Toen noemde Jake zichzelf al "Dutch" en wie weet wordt hij dat de komende tijd nog veel meer!

Lees ook: Jake Paul en Jutta Leerdam bevestigen relatie: "I'm Dutch now!"