Interessant: Amerikaanse bokser Jake Paul krijgt een eigen Untold-documentaire op Netflix

Celebs door Jennifer

Als je ook maar een beetje het showbizznieuws in de gaten houdt, is de kans groot dat je de naam Jake Paul weleens voorbij hebt zien komen. Vooral dankzij zijn relatie met het grootste, Nederlandse schaatstalent Jutta Leerdam is hij nóg bekender geworden in ons kikkerlandje. Alleen wat weten we over de Amerikaanse bokser en YouTuber Jake, die door velen ook wordt gezien als bad boy? Nou, binnenkort een stuk meer, want Netflix komt met een documentaire: Jake Paul, Untold. Interessant!

Nieuwe Netflixdocu over Jake Paul

Op Instagram laat Jake Paul zelf weten, dat er binnenkort een documentaire over hem verschijnt op streamingplatform Netflix. De documentaire Jake Paul, Untold zal ons een hoop vertellen over zijn leven, waarschijnlijk ook met veel intieme details. "Mijn leven wordt al sinds mijn 16e getoond, maar mijn verhaal is nog nooit verteld," schrijft hij onder zijn Instagrampost. Grote kans ook dat we zijn liefje Jutta Leerdam wel een paar keer voorbij zullen zien komen. Sinds april 2023 hebben de Nederlandse schaatster en Amerikaanse bokser en YouTuber officieel een relatie, al waren ze daarvoor wel al aan het daten. Nu is alles out in the open en laten ze maar al te graag zien, hoe dol ze op elkaar zijn.

Lees ook: Even lachen: Jake Paul krijgt lesje Nederlands van zijn liefje Jutta Leerdam

Daarnaast gaan we Jake dus zeker beter leren kennen, die overigens ook bekend staat als een bad boy. Zo waren veel mensen in eerste instantie niet erg blij, toen Jake een relatie kreeg met Jutta. Jake heeft namelijk niet bepaald een goede reputatie. In het verleden liet hij nog weleens zien, dat hij enorm van mening kon verschillen met de gemiddelde persoon.

Negatief in media

Als bekende, Amerikaanse YouTuber en bokser wist Jake de media soms flink op te schudden. Hij geloofde bijvoorbeeld niet in corona en organiseerde destijds gewoon een hoop illegale feestjes. Ook was hij betrokken bij grote plunderingen van winkels in de Verenigde Staten tijdens protesten, die plaatsvonden na de dood van de zwarte Amerikaan George Floyd. Verder wordt hij beschuldigd van oplichting en ook seksueel misbruik. Excuse us? TikTokker Justin Paradise beweert dat Jake haar dwong tot orale seks en ook actrice en model Railey Lollie beschuldigt hem van aanranding, toen zij nog minderjarig was.

We zijn benieuwd hoe juicy de nieuwe Netflixdocumentaire over Jake gaat worden. Vanaf 1 augustus kun je de documentaire Jake Paul, Untold streamen op Netflix.

Lees ook: Schaatster Jutta Leerdam (24) worstelde jarenlang met eetproblemen: "sloeg door in gezonde voeding"