Juice! Yvonne Coldeweijer is in verwachting van haar eerste kindje

Celebs door Jennifer

Meestal deelt de queen of juice Yvonne Coldeweijer alleen intieme dingen over andere BN'ers, maar deze keer gaat haar Instagramstory eens over zichzelf. Op haar story verschijnt ineens een foto van zichzelf met haar partner. Wat blijkt? Yvonne is in verwachting van haar eerste kindje en ze is nog dit jaar uitgerekend. Aww!

Yvonne Coldeweijer zwanger

Als er één juicekanaal populair is, dan is het @lifeofyvonne wel van Yvonne Coldeweijer. Yvonne heeft waarschijnlijk toch wel het grootste juicekanaal en deelt vaak ook de beste juice met haar volgers. Normaal gesproken plaatst ze ook puur en alleen posts over BN'ers met tussendoor wat posts om kleding te promoten. Maar nu staat ineens zijzelf centraal op haar Instagramstory. Wow! Vanochtend verschijnt een foto van Yvonne met haar vrij onbekende partner, waarbij als tekst staat: "11-12-2023". Vervolgens gaat deze datum gepaard met een emoji van een baby. Oeh! Yep, Yvonne is in verwachting van haar eerste kindje.

Geheime relatie

Het is wel verbazingwekkend, dat Yvonne nu eens iets deelt over haar eigen privéleven. Eerder gaf ze namelijk aan, dat ze liever niets loslaat over haar eigen leven en de relatie geheim houdt. Al zitten andere juicekanalen wel bovenop de roddelkoningin. Natuurlijk proberen zij erachter te komen met wie ze nou eigenlijk date. Dat lijkt gelukt als we @reality_fbi moeten geloven. Zij hebben namelijk weleens in het verleden iets gepost over ene Max, waar Yvonne mee samen zou zijn. Yvonne en Max zouden door meerdere bronnen van @reality_fbi samen gespot zijn tijdens een date. Of dit de man is op de romantische foto, die Yvonne nu zelf plaatst, weten we echter nog niet honderd procent zeker. Al lijken de twee mannen wel verdacht veel op elkaar. *wink*

Anyway, van harte gefeliciteerd met de zwangerschap, Yvonne!

yvonne coldeweijer in verwachting eerste kindje

yvonne coldeweijer max relatie zwanger

yvonne coldeweijer relatie max

Lees ook: Sarah van Soelen slaat terug op Yvonne Coldeweijer: "jij in en in slecht mens"