Frans Bauer laat komische kant zien in bijzonder Instagramkiekje: "heb eindelijk mijn sixpack"

Celebs door Jennifer

Zijn muziek valt niet bij iedereen in de smaak, maar you gotta love Frans Bauer. Vooral als je hem regelmatig voorbij ziet komen op Instagram, dan zie je wel hoe leuk hij is als persoon. Ook nu dolt hij weer even met zijn volgers door een bijzonder kiekje te posten. Hij heeft namelijk ein-de-lijk een sixpack! Wacht, wát?

Frans Bauer weer op dieet

Waarschijnlijk strugglet iedereen weleens met zijn/haar gewicht. Het is gewoon niet altijd makkelijk om de lekkernijen te weerstaan. Ook zanger Frans Bauer heeft al vaker geprobeerd wat kilo's kwijt te raken. Vijf maanden geleden liet hij zijn volgers op Instagram weer weten, dat hij was begonnen aan een dieet. Vol vertrouwen gaf hij zelf aan twintig kilo te willen afvallen, zodat hij komende zomer met een strakkere buik kan flaneren over het strand. Zijn zoon Christiaan liet destijds weten, dat hij weinig vertrouwen heeft in zijn vader. "Doe eerst vijf maar gewoon," zegt hij in een eerder interview met RTL Boulevard. "Als wij 's nachts thuiskomen dan gaat hij de koelkast in en dan hap, hap, hap, hap." Oh oh, maar dat is niet de bedoeling! Gezien de rode wangen van Frans na deze uitspraak van zijn zoon, leek het nog waar te zijn ook. Frans heeft inderdaad wel zo zijn momenten. In een collectie Instagramstories verschijnt namelijk op een gegeven moment ook een foto van de McDonalds. Excuse us?

Sixpack

Toch blijkt Frans wel echt aan het sporten te zijn geslagen. Het lijkt erop dat hij zichzelf ook probeert te motiveren. Zo laat hij nu weer zijn komische kant zien aan zijn volgers op Instagram, door een foto te posten van hemzelf met een sixpack. Huh? Nee, het is niet echt zo snel gegaan. Op de foto zie je Frans met bokshandschoenen én een T-shirt waarop een sixpack te zien is. Daaronder schrijft hij: "Het heeft even geduurd, maar door de juiste voeding en elke dag trainen heb ik eindelijk mijn sixpack!" Wat een komiek is het ook. Nou ja, hij is in ieder geval dus wel echt bezig aan een sportiever en strakker lichaam. De sportschool slaat Frans zeker niet over. Misschien heeft zijn zoon inmiddels toch wat meer vertrouwen in zijn vader, dat hij zijn sportdoel bereikt.

frans bauer dieet sixpack

frans bauer dieet gezonde voeding

Lees ook: Oepsie: Douwe Bob valt in het water tijdens opnames voor promo nieuwe single