Frans en Maris nog altijd verliefd

Celebs door Redactie Ze.nl

In het boek Meer dan lekker weer van Hester Schoppert vertelt Frans Bauer over zijn huwelijk met zijn grote liefde Mariska én geeft hij advies. "Als je van iemand houdt betekent dat dat je elkaar, zowel in goede als in slechte tijden, onvoorwaardelijk steunt. Om een relatie te laten slagen is er echter meer nodig dan alleen maar houden van."

Uiteraard zijn de volkszanger en zijn Maris, met wie hij vier zoons heeft, het lang niet altijd met elkaar eens. Maar dat hoeft ook niet, vindt Frans. "Natuurlijk zijn er ook dingen die ik misschien anders zou doen dan Mariska, maar het is een kwestie van geven en nemen." En hij gaat verder: "Aan het begin van een relatie ben je alleen maar verliefd op iemand. En dan ineens is het moment daar: je houdt ook echt van die ander."

Frans en Mariska zijn al heel lang bij elkaar. In 2007, toen ze elkaar vijftien jaar kenden, gaven ze elkaar eindelijk het ja-woord. Frans voelt zich de gelukkigste man ter wereld: "Maris en ik zijn al heel wat jaartjes bij elkaar, maar ik ben nog elke dag verliefd op haar. Daarnaast houd ik van haar als een vriendin, als mijn vrouw en als de moeder van mijn kinderen."