Monique Smit zwanger van 'wondertje' na twee miskramen

Celebs door Elsemieke

Monique Smit (33) is niet alleen zangeres vanwege haar optredens met Kidspop, ook hebben haar man Martijn en zij al twee kindjes. Op Instagram deelt ze zus van Jan Smit dat het gezin nog iets drukker wordt, want Monique is zwanger van de derde spruit. 

Monique Smit zwanger van 'wondertje' na twee miskramen

Monique en Martijn zijn sinds 2013 samen. In 2015 worden de twee ouders van zoontje Noah. In 2019 verwelkomen ze hun tweede zoon, Luca. Monique Smit (33) deelt nu het nieuws met haar volgers op Instagram: de zangeres en haar man Martijn krijgen dus een derde kindje. "Een kusje voor een broertje of een zusje", schrijft de dolgelukkige zangeres bij een strandfoto op Instagram, waarop te zien is dat haar zoontjes Noah en Luca haar buik een kusje geven.  

Miskraam

Dat ze opnieuw in verwachting is, is ook voor Monique zelf een verrassing. "We zijn al ruim drie maanden verder, dus ik zou het al drie maanden van de daken willen schreeuwen", vertelt ze tegen Aran Bade van RTL Boulevard. Eigenlijk wilde Monique de zwangerschap nog even voor zichzelf houden. "Maar ik kan de buik niet meer verbergen." Ook heeft ze al twee miskramen gehad. Haar kinderen heeft ze het dus ook pas verteld rond de drie maanden. De zangeres is in oktober uitgerekend.