Monique Smit en Thomas Berge in love

Celebs door Redactie Ze.nl

De 19-jarige Monique leerde de één jaar jongere Thomas in 2007 kennen bij het Just the two of us, het zangprogramma van Talpa. Later kwamen ze elkaar weer tegen tijdens de cruise van het Tros Muziekfeest, toen konden de twee het ook al erg goed met elkaar vinden. Maar toen er werd gespeculeerd over een mogelijke liefdesrelatie, ontkenden ze dat...

Thomas zei daarover: "We hebben toen een heel leuke week gehad. Ik kan wel zeggen dat er een vonk was. Maar ja, zij woont in Volendam, ik in Haaksbergen. En we hebben het allebei ontzettend druk."

Maar blijkbaar vinden ze elkaar toch echt de moeite waard, want ze gaan het samen proberen. Het stel maakt zoveel mogelijk tijd voor elkaar vrij en als ze elkaar niet kunnen zien bestoken ze elkaar met liefdessms'jes, meldt Monique's manager Jaap Buijs.

De 18-jarige Thomas over zijn nieuwe vriendinnetje: "We hebben dezelfde humor, kunnen enorm met elkaar lachen en lekker veel lol trappen. Blonde meisjes hebben altijd mijn voorkeur gehad, dus dat zegt ook al genoeg."