Lifestyle / Celebs
Celebs

Gerard Joling verliefd!

Maar dat was niet de eerste keer dat de twee elkaar zagen, ze kennen elkaar namelijk al jaren. "Ja, ik heb mijn ogen niet in mijn zak zitten, maar wist ik veel? Hij was model, heel succesvol en ging altijd om met de mooiste vrouwen. Op een gegeven moment hoorde ik dat hij getrouwd was en verloor ik hem een beetje uit het oog", aldus Geer.

Ze hebben niet gelijk hun liefde openbaar gemaakt, want Gerard wilde eerst zo zeker mogelijk zijn van zijn zaak, vertelt hij in de Privé. "Bovendien is er nog iets wat gevoelig ligt. Harm-Jaap is getrouwd geweest en heeft uit dat huwelijk twee kinderen. Inmiddels is hij gescheiden en woont hij op zichzelf."

Maar nu komt Geer er openlijk voor uit:"Ik ben heel erg verliefd. En vind je het gek? Wat een bloedmooie gozer en nog lief ook."

Harm-Jaap ziet het showbizzwereldje waarin zijn vriend zich begeeft ook wel zitten. Hij gaf zich op voor het SBS-programma Popstars, maar toen de programmamakers erachter kwamen dat hij een relatie had met Gerard, ging dat feest mooi niet door.