FOTO: Famke Louise is bevallen van zoontje en geeft 'm Franse naam

Celebs door Laura

Beschuit met genderneutrale blauwe muisjes voor Famke Louise en Denzel Slager! De 23-jarige zangeres is 9 januari bevallen van haar eerste kindje, een zoontje. Dat nieuws, plus de naam, deelt ze met een schattig kiekje op Instagram.

famke louise

Lees ook: FOTO: Famke Louise en Denzel Slager onthullen geslacht baby

Famke Louise bevallen

In de Videoland-serie 'Famke & Denzel: Een nieuw begin' konden we al enkele weken meekijken met het zwangere stel. We zagen alle nodige voorbereidingen voor de bevalling. Vooral de 'genderneutrale' gender reveal werd veelbesproken omdat het helemaal niet zo genderneutraal was... Toen werd al onthuld dat ze een jongetje kregen. Ook hintte het stel naar de naam van hun eerste kindje: het zou met de letter N beginnen. Ook was Parijs volgens Denzel de stad van de liefde, en dus wilden ze hun kind een Franse naam geven.

Nówie Storm Slager

Zondag 9 januari kwam hun zoontje ter wereld. Geen Nico, Nathan of Nick, maar de Franse naam Nówie. Voluit heet hij Nówie Storm Slager. Prachtig! Op Instagram postte Famke 13 januari een kiekje die vlak na de bevalling werd genomen. Nówie ligt op haar borst en Denzel geeft haar een kus op de mond. Het gezichtje van de baby is bedekt met een beer-emoji. We verwachten dat Famke haar kind uit de media wil houden.

We wensen het gezin veel geluk toe!

Lees ook: FOTO: Famke Louise en Denzel Slager onthullen geslacht baby

Beeld: Brunopress