Hans zwaait Daisy uit in B&B Vol Liefde: 'Tijd van komen en tijd van gaan'

Celebs door Elsemieke

Hans hoopt met zijn deelname aan B&B Vol Liefde seizoen 2 een leuke vrouw tegen te komen waar hij de toekomst mee tegemoet kan treden. Petra - die al het langst op het landgoed van Hans verblijft - vond het een beetje raar hoe Hans zich gedraagt sinds de komst van Daisy. In de nieuwste aflevering volg Hans haar advies op en zet hij 'Feessie-Daisy' aan de kant.

Hans in B&B Vol Liefde seizoen 2

Hans Vroom uit B&B Vol Liefde seizoen 3 zoekt een vrouw om hem gezelschap te houden op zijn landgoed in Frankrijk. Inmiddels heeft hij al meerdere dames op audiëntie gehad, maar er zijn ook alweer dames vertrokken. Daisy deed zijn mannenhart wél sneller kloppen, vooral vanwege haar looks. "Het is een mooi plaatje, maar ik wil ook kijken wat voor karakter erin zit.", zei Hans eerder over haar. Toch blijkt het doek voor Daisy te zijn gevallen in de nieuwste aflevering van B&B Vol Liefde. "Heb je even een momentje? Loop je even mee?" begint Hans tegen haar. Hij steekt niet onder stoelen of banken wat hij wil zeggen. "Er is een tijd van komen en een tijd van gaan." 

Opluchting

Daisy moet dus naar huis, zo meldt de B&B-houder in Frankrijk haar zonder enige vorm van waarschuwing. "Het is heel gezellig, maar misschien is het wel te gezellig." Daisy vindt het naar eigen zeggen niet zo erg en snapt wel dat ze naar huis zit. "Ik trek het ook niet meer." Hans zegt later in de camera dat hij haar fysiek wel zag zitten. "Maar dan leer je elkaar beter kennen en toen voelden we allebei wel aan dat het nooit iets zou worden. Zo ben ik. Maar wel een opluchting."

Zien: zo zag Hans uit B&B Vol Liefde er vroeger uit