Zien: zo zag Hans uit B&B Vol Liefde er vroeger uit

Media door Elsemieke

Hans is momenteel te zien in B&B Vol Liefde seizoen 2. Hij hoopt met zijn deelname aan het programma een leuke vrouw tegen te komen waar hij de toekomst mee tegemoet kan gaan. Petra lijkt een goede kans te maken, maar ook nieuwkomer Daisy doet een gooi naar de liefde van Hans. De B&B-houder bleek vroeger een echte rocker, zo zien we op een oude foto.

Zien: zo zag Hans uit B&B Vol Liefde er vroeger uit

Samen met zijn toenmalige vriendin vertrok Hans twintig jaar geleden naar Frankrijk, maar inmiddels woont hij alleen samen met zijn hond en paarden in het kleine plaatsje Dédagnac. Hij heeft zich bij B&B Vol Liefde seizoen 2 aangemeld voor een kans op l'amour. Hoewel hij al meerdere vrouwen in zijn B&B in Frankrijk op bezoek heeft gehad, is er van échte liefde nog geen sprake bij de 59-jarige Hans. En dat terwijl het toch echt een knappe vent is, zeker vroeger. Uit Facebook foto's van de B&B-houder blijkt namelijk dat Hans vroeger een echte rockster was. Hans speelde sinds 1981 in een rockband, genaamd The Miners of Muzo. 

Hans in B&B Vol Liefde seizoen 2

Hoe kan het dat zo'n charmante man als Hans het zelf niet is gelukt een partner te vinden? “Het probleem hier is dat er weinig inwoners zijn. Dus ik zit echt in het gat in de wereld. Vandaar dat het vrij moeilijk is om hier een partner te vinden”, vertelde Hans eerder over zijn zoektocht naar de liefde. “Ik zoek een open vrouw die eventueel wil participeren in het bedrijf. Charmant, zelfstandig, affiniteit met honden en paarden, die het ziet zitten om met mij een toekomst aan te gaan.”