Lifestyle / Celebs
Celebs

Marco Borsato over 'daten' met ex Leontine: 'Kan opnieuw verliefd worden'

Na een heftige scheiding is er nog genoeg liefde tussen Marco en Leontine Borsato over. Vorige week liet Marco weten dat ze weer aan het daten zijn. Nou ja, soort van. Marco vertelt in het Vlaamse De Cooke & Verhulst Show dat de twee er geen label opplakken.

marco leontine daten

Lees ook: Marco Borsato blikt terug: 'Scheiding is grootste fout in mijn leven'

Maanden in bed

Voor zijn promotietour van zijn nieuwe nummer Hef je Glas was Marco te gast bij de zuiderburen James Cooke en Gert Verhulst. Natuurlijk komt zijn roerige privéleven ook ter sprake. Eerst gaat hij in over de zware tijd die hij achter de rug heeft. Na een burn-out in 2020 volgde de scheiding met Leontine. Hij dook daarna onder bij zijn moeder Mary. "Ik heb echt maanden in bed gelegen en me ellendig gevoeld. Ik had de kracht en de energie niet meer. (...) Ik vond mezelf niet meer leuk, verafschuwde wat ik gedaan had."

Opnieuw verliefd

"We hebben in de loop der jaren wel meer teleurstellingen gehad", vertelt de zanger verder. "Dat verwerk je op je eigen manier. Dan spreek je niet helemaal dezelfde taal, en we hebben nu elkaars taal wat leren spreken. Er is nu meer ruimte voor elkaar. Er is nog zoveel liefde, dat is voelbaar en tastbaar. Nu kan je opnieuw verliefd worden." 

Leuke dingen doen

Vorige week maakte Marco bekend dat hij en Leontine weer aan het daten zijn. "Mijn hart is bezet", zei hij in De 538 Ochtendshow met Frank Dane. Dat betekent zoveel als dat het is. Dat we af en toe gewoon leuke dingen doen. We zien wel waar het schip strandt. We laten de vorm los." Marco hoopt dat het goedkomt tussen hem en de moeder van zijn drie kids, maar "dat weet je niet. We laten het los."

Lees ook: FOTO: GTST-actrice Bo Maerten bevallen van eerste kindje