Wauw: Blake Lively showt haar nieuwe rode lokken voor film 'It Ends With Us'

Celebs door Jennifer

Nu Blake Lively al een aantal maanden moeder is van inmiddels vier kinderen, is ze weer druk bezig met haar acteercarrière. De opnames van haar nieuwste film It Ends With Us zijn namelijk begonnen en dat zorgt meteen voor een nieuwe look. Ja, hoofdpersonage Lily Bloom is gespot on the streets, inclusief het rode kapsel. Zeg maar dag tegen Blake's mooie, blonde haar. Nooo!

Blake Lively met rood haar

Soms moeten acteurs en actrices voor hun rol even net dat stapje verder gaan. In het geval van Blake lijkt het erop, dat ze haar haren echt rood heeft geverfd voor de rol van Lily Bloom in It Ends With Us. Nou ja, we vermoeden dat het haar wel echt geverfd is. In januari postte Blake namelijk ook een foto op haar Instagramstory met rood haar. Op de oude Instagramstory ziet het haar wel anders uit, dan hoe het er nu uit ziet op de filmset in New Jersey. Ook showde Blake tijdens een recent event van Tiffany & Co. dezelfde soort krullen als op de foto's met het rode haar. Hoe dan ook loopt ze voorlopig rond met haar rode coupe en gelukkig kan ze het goed hebben. Oordeel zelf maar:

Blake in film It Ends With Us

De nieuwe film It Ends With Us is gebaseerd op het populaire boek van Colleen Hoover, dat vooral veel bekendheid creëerde op TikTok onder de hashtag #BookTok. Schrijfster Colleen zei destijds heel blij te zijn met Blake Lively. Voor haar is de actrice echt een "droom-Lily". In de film gaat het over Lily en haar liefde voor dokter Ryle. Terwijl hun liefde langzaamaan opbloeit, komen er bij Lily oude herinneringen naar boven aan haar eerste liefde Atlas. Oh oh!

Inmiddels zijn de filmopnames voor It Ends With Us dus gestart. Wanneer de film wordt gereleased, is voorlopig nog onbekend.

Lees ook: Blake Lively: 'Ik werd seksueel lastig gevallen door mijn visagist'