Blake Lively: 'Ik werd seksueel lastig gevallen door mijn visagist'

Media door Redactie Ze.nl

Sinds de onthullingen rondom Hollywood-magnaat Harvey Weinstein in de New York Times zijn gepubliceerd lijkt er immens grote beerput opengetrokken. De ene na de andere actrice doet haar schokkende verhaal uit de kast van de walgelijke acties van Harvey Weinstein. Dat er wel meer seksschandalen in de doofpot van Hollywood worden gestopt, blijkt ook weer nu actrice Blake Lively haar verhaal uit de doeken doet. Zij is seksueel lastig gevallen door een visagist. 

Lees ook: Moeder van drie dochters start petitie om dood Anne Faber

Stiekem gefilmd

"Hij zei ontzettend ongepaste dingen en stond erop dat hij de lippenstift met zijn vingers op mijn lippen deed," zo vertelt de 30-jarige actrice aan de Los Angeles Times. "Ik moest ooit op locatie slapen en toen ik wakker werd, merkte ik dat hij mij aan het filmen was. Hoewel ik al mijn kleren nog aanhad, vond ik het een erg angstig moment." Blake liet het er gelukkig niet bij zitten en stapte naar de producenten van het toenmalige project waar ze aan werkte om haar beklag te doen over de visagist. Bizar genoeg leken zij er niets mee te willen doen. 

Advocaat

"Toen ik een tijdje later op het matje werd geroepen om te komen praten, dacht ik dat ze eindelijk over mijn klachten wilden praten. Maar niets was minder waar: ze wezen me op het feit dat ik mijn hondje had meegenomen en dat die achter de deur had gepoept. Ze hadden het op moeten ruimen en wilden even kwijt dat dit nooit meer mocht gebeuren. Ongelofelijk!" Pas toen ik een advocaat in handen nam, besloten ze de visagist te ontslaan. "Vervolgens werd er door de producenten wel een lovende referentiebrief geschreven over de visagist omdat ze geen kwaad bloed wilden zetten."

Hollywoodschandaal

Heel Hollywood lijkt op z'n kop te staan nu er massaal gehoor wordt gegeven door actrices om hun verhaal te doen over seksuele intimidatie in 'het wereldje'. Welke geheimen zullen er komende tijd nog meer naar boven drijven...?

Lees ook: Seksschandaal Harvey Weinstein: deze bekende sterren zijn voor en tegen hem