De week van Ze #14

Media door Redactie Ze.nl
Spontane lachbuien, slechte grappen en geheime chocoladevoorraden: dit is de redactie in een notendop. Nieuwsgierig geworden naar wat wij doen wanneer we niet druk aan het tikken zijn? We geven je een kijkje in de afgelopen week.

Wieeeeh, weer een week verder! En wij kijken al vol smart uit naar Sinterklaas, Kerst en oud en nieuw. Want het is bijna zo ver! In de aanloop naar de feestdagen zijn we hier op de redactie drukker dan ooit. Kijk je snel mee?

Anniek ging maandagavond uit eten bij Eastwood Beer & Grill in Amsterdam. Ze bestelde geen bier, maar wel deze heerlijke entrecôte.
 
Vera had als een echte Ze-mama cupcakes voor ons gebakken en wat waren ze lekker! Amy had die van haar al op voordat de foto werd genomen, dat zegt wel wat over hoe goed ze smaakten!

Wij zijn trots op onze hoofdredactriZe! Ze staat deze maand in het online tijdschrift How 2 Spend it. Je kunt het stuk hier lezen!
 
Dat ziet er in ieder geval al heel leuk uit!
 
We love selfies én Kerst! Wat krijg je dan? Inderdaad: een selfie in foute kersttruien! Zijn ze niet heerlijk slecht?
 
Mariëlle en Sabine gingen lekker dineren bij de Chinees nadat ze naar de opening van de winkel van Liu Jo waren geweest. Dat ziet er lekker uit!
 
Bij de opening van de winkel van Liu Jo!
 
Mariëlle ging naar Herfstdrift. Het grootste gedeelte van het festival speelde zich buiten af (wel in tenten gelukkig). In de sneeuw.
 
Vera mocht haar eigen ornament in de kerstboom in de Hallen hangen. Kijk hoe blij ze erbij staat in haar foute kersttrui!
 
Nóg meer eten? Jup! Dr. Oetker stuurde ons twee heerlijke mini-cakejes in een potje op. Wij zijn vooral fan van de Red Velvet cake, maar de Carrot cake is ook zeker een aanrader. Omnomnom.
 
Onze lieve collega Joantien ging ons helaas deze week verlaten! Ze liep een paar maanden 'stage' bij ons, maar gaat zich nu focussen op andere dingen. Voor haar afscheid nam ze datgene mee waar we allemaal zo van houden hier op de redactie: eten! Oh, wat kent ze ons toch goed.
 
Voor haar afscheid gingen we lunchen bij De Hallen en daar moest natuurlijk nog een afscheidsselfie worden gemaakt. 
 
Deze lekkernijen gingen met gemak ons buikje in. Zó lekker!
 
Amy is helemaal happy met haar fluffy pantoffels met aapjes erop. Die houden haar voetjes deze winter lekker warm.

Vera had samen met d'r zus en beste vriendin een lekkere high tea. Gezellig dat het was! 

Mariëlle heeft haar eerste kerst-/glitteritem in huis! Deze jumpsuit is perfect voor feestjes!

Wij zijn ook te vinden op Instagram én Snapchat: redactiezenl. Dus ben je benieuwd naar wat we allemaal nog meer uitspoken? Volgen maar!

Yes, dat was 'm weer voor deze week! Hebben jullie nog leuke dingen gedaan? Let us know!

Veel liefs,

Team Ze.nl