Boek 'It Ends With Us' wordt verfilmd (met Blake Lively in hoofdrol)

Media door Rochèll

Als we het hebben over een lijstje met populaire boeken uit 2022, dan staat het boek 'It Ends With Us' toch echt wel bovenaan. Het boek ging compleet viral op TikTok en heeft ontzettend veel fans. En voor al die fans is er héél leuk nieuws: het boek wordt verfilmd! Nog een keer genieten van het verhaal, maar dan op groot scherm. En met niemand minder dan Blake Lively in de hoofdrol. Wij kunnen niet wachten!

Vanochtend maakte Colleen Hoover, schrijfster van het boek, met een video op Instagram bekend dat de populaire actrive Blake Lively ervandoor gaat met de hoofdrol van film. "We hebben een cast! En ik ga jullie vertellen wie Ryle en Lily zullen spelen in de film", begint ze haar video enthousiast. "Onze Lily wordt gespeeld door Blake Lively. Ze is mijn droom-Lily." Justin Baldooni, een van de hoofdrolspelers van de bekende serie 'Jane The Virgin', vervult de rol van Ryle in de film. Wie de rol van Atlas gaat spelen, is nog niet bekend.

Lees ook: Blake Lively: leeftijd, vermogen en biografie

It Ends With Us

Het boek It Ends With Us gaat over Lily en haar liefde voor dokter Ryle. Terwijl de twee hun relatie aan het opbouwen zijn, komen er herinneringen boven voor Lily. Herinneringen aan haar eerste liefde, Atlas. Zodra hij weer tevoorschijn komt, krijgt het liefdesverhaal een ingewikkelde wending. 

Start opnames

Wanneer de opnames voor de film zullen starten, is nog niet duidelijk. Op dit moment is Blake zwanger van haar vierde kindje, dus waarschijnlijk zullen we nog even geduld moeten hebben. Tot die tijd moeten we het boek nog maar een paar keren doorlezen. Ook geen straf!

Meer op Instagram