MAFS-Martijn en Nicole gaan niet samenwonen: "gaat niet werken, Carlo"

Media door Elsemieke

Martijn en Nicole leken in Married At First Sight echt gemaakt voor elkaar, maar na amper 48 uur samen maakt Martijn een einde aan een mogelijke romance. In de recente aflevering neemt het duo een belangrijke beslissing op de luchthaven van Schiphol.

Martijn en Nicole naar huis in Married at First Sight

In Married at First Sight koppelden de experts de 47-jarige Nicole uit Amsterdam en de 50-jarige Martijn uit Eindhoven aan elkaar. Op de bruiloft was alles nog goed, maar op huwelijksreis werden de eerste barstjes al zichtbaar. Nadat Nicole tijdens een autorit op een Italiaanse autoweg aan de handrem trok, deed het echtpaar nog één poging om hun huwelijk te redden, maar ook dat liep slecht af. De gemoederen liepen zo hoog op dat Nicole een glas wijn in het gezicht van haar man smeet.

Risico van het programma

Nicole heeft wel spijt. "Dat we geen match zijn, daar waren we al achter, maar ik wil nog even excuses maken voor die wijn. Dat was niet zo netjes van me. Had ik niet moeten doen.” Normaal gesproken is de volgende stap om samen te gaan wonen, maar daar hebben de twee geen zin in. Ze vertelt dat ze ontspannen naar huis gaat. "Ik ben blij dat we alle emotionele bagage achter ons laten en on speaking terms zijn. Zonde dat het niet is geworden wat we hadden gehoopt, maar dat is het risico van het programma.”

"We hebben heftige tijden gehad", vertelt Nicole aan Carlo Boshard als ze terug op Nederlandse bodem zijn. "Het was voor Martijn al heel snel over en dat kwam bij mij een beetje hard aan. Daarna hebben we nog een poging gewaagd, maar het is gewoon communicatief gezien geen goede match. Het gaat niet werken, Carlo."