Yvonne Coldeweijer deelt telefoongesprek met Jaimie Vaes na "deur incident" met Lil Kleine

Media door Elsemieke

Het is inmiddels al bijna een jaar geleden dat de video van Lil Kleine (28) en Jaimie Vaes (33) naar buiten kwam, waar zou te zien zijn dat de rapper zijn ex-vriendin bij haar haren uit de auto trekt om daarna haar hoofd tussen de autodeur te klemmen. Maar Jaimie heeft nu in haar verklaring toegegeven dat ze helemaal niet met haar hoofd tussen de autodeur heeft gezeten. Yvonne Coldewijer publiceert het telefoongesprek.

Yvonne Coldeweijer deelt telefoongesprek met Jaimie Vaes 

Lil Kleine wordt niet langer vervolgd voor zware mishandeling, zo is nu duidelijk. Jaimie Vaes heeft de beelden waarop te zien zou zijn hoe ze werd mishandeld, zelf naar Yvonne gestuurd. Zo blijkt uit een audiofragment dat de juice vlogger woensdagavond online zette. 

Yvonne Coldeweijer had Jaimie kort na de mishandeling aan de lijn. In dat gesprek vroeg Jaimie of Yvonne de beelden online wilde zetten op haar kanaal. Hierop leek het alsof Lil Kleine het hoofd van zijn vriendin tussen de auto en een autodeur klemde, waarna de rapper werd aangehouden door de politie.

Tussen de autodeur

Jaimie verklaart nu dat haar hoofd helemaal niet tussen de auto en de deur heeft gezeten en dat de media dat ervan hadden gemaakt, maar op de telefoongesprekken is anders te horen. Yvonne laat in een Instagram-story weten dat ze het telefoongesprek openbaar maakt omdat een vriend van Jaimie, die tijdens het gesprek naast haar zat, zei dat ze met haar hoofd tussen de auto en de deur zat. Jaimie Vaes ontkende dat toen niet.

Enorm veel kansen

Jaimie leek door het filmpje te lekken naar Yvonne Coldewijer een manier te zoeken om onder haar relatie met Lil Kleine af te breken.  "Ik heb de man zo veel kansen gegeven, maar hij wil het maar niet leren. Ik heb gezegd: 'Nog één keer aanraken en dan is het klaar.' Hij kan overal mee wegkomen, maar het is gewoon klaar", hoor je in het telefoongesprek op Yvonne haar kanaal.  "Als ik dit nu niet doe, dan kom ik er echt nooit van af. Het ergste is nog: het wordt alleen maar erger."

Het OM doet momenteel nog onderzoek naar het incident.