Noëlle en Ferri Somogyi zijn ouders geworden van een tweeling

Celebs door Angel

Noëlle, de vrouw van GTST-acteur Ferri Somogyi is bevallen van een tweeling! Het zijn twee jongetjes geworden. Dit delen ze met trots op Instagram met twee prachtige foto’s.

Lees ook: FOTO: GTST-actrice Bo Maerten bevallen van eerste kindje

Tweeling

Noëlle is 17 mei om 01:10 en 01:22 bevallen van haar twee jongetjes. Hoewel de bevalling eerder kwam dan gepland, zijn ze gelukkig gezond: ze hebben een gewicht van 2365 gram en 2320 gram. De naampjes van de aandoenlijke tweeling zijn Lux Sándor en Imre Louis. Wel moeten Lux Sándor en Imre Louis nog in het ziekenhuis blijven om aan te sterken. “Maar doen het super goed!” Aldus Noëlle.

Gezondheid

Noëlle had maar één wens: dat haar jongens gezond op de wereld zouden komen. Lichamelijk gezien vond ze de zwangerschap al erg zwaar. Ze liet via een vragenronde op Instagram weten dat zwanger zijn niet haar hobby is, maar wel heel blij zou zijn als de baby's gezond en wel op de wereld komen. En gelukkig is dat ook zo.

Gezinsuitbreiding

Ferri en Noëlle vinden drie kinderen meer genoeg. Ze hebben samen ook dochter Véda. Het lijkt Noëlle sterk dat er nog een vierde komt. Volgens Noëlle heeft Ferri die ambitie in ieder geval vrij zeker niet. En ze vindt het ook helemaal goed zo.

Lees ook: Bibi Breijman deelt emotioneel verhaal: ‘Mijn hart breekt’

Beeld: Brunopress