Fabrizio maakt zich niet populair bij de vrouwen in De Bachelor aflevering 7

Celebs door Elsemieke

Er zijn elke week steeds minder vrouwen serieus in de race om het hart van de Belgische Bachelor Fabrizio te veroveren. In de nieuwste aflevering vliegt Fabrizio samen met Margeaux en Sanne naar het Griekse Thessaloniki om zijn oom en tante te ontmoeten. Dat zorgt voor een bittere nasmaak bij Madieke, met wie hij kortgeleden nog in het bad gezoend had.

de bachelor aflevering 7

Fabrizio maakt zich niet populair bij de vrouwen in De Bachelor aflevering 7

Het einde van Fabrizio's (29) liefdesavontuur komt steeds dichterbij. Op dit moment kunnen we niet alleen genieten van De Bachelor met Thomas van der Vlugt, maar ook van de Belgische versie met Fabrizio Tzinaridis. De Vlaamse bachelor zorgt voor een fikse portie drama elke week. Die welbekende 'klik' heeft hij al met een paar dames, maar volgens Goedele Liekens, die Fabrizio bijstaat in zijn proces, werkt hij zich behoorlijk in de nesten door zijn tactiek.

Schuldgevoel

Als Fabrizio na zijn dubbeldate in Griekenland met Margeaux en Sanne de volgende avond aanschuift voor een diner in de damesvilla keurt Madieke hem amper een blik waardig. Daarop besluit Fabrizio om haar apart te nemen en te vertellen wat hij voor haar voelt. Zo vertelt Fabrizio dat hij niet kan stoppen met denken aan hun romantische date in het bad en dat hij zich schuldig voelt dat ze niet mee mocht naar zijn familie. 

Geen romantische klik

Goedele Liekens laat de bachelor weten dat hij volgens haar alleen maar in de problemen belandt op deze manier. "Je hebt al twee rozen uitgedeeld, verwijt ze hem. Hij heeft immers nog 'maar' vier andere vrouwen die ook met smart op een van de drie rode rozen wachten. "Als het juist voelt, ga ik die gewoon inzetten. Ik vond dat niet meer dan gepast." Uiteindelijk is Anna degene die het veld moet ruimen, want Fabrizio heeft geen romantische klik met haar. 

Foto: Videoland

Lees ook: Fabrizio onder vuur in De Bachelor aflevering 6: "nu al het vierde meisje dat hij kust"