Fabrizio onder vuur in De Bachelor aflevering 6: "nu al het vierde meisje dat hij kust"

Celebs door Elsemieke

De Bachelor met Fabrizio is in volle gang, maar gelukkig kunnen wij het programma ook op Videoland kijken. Het is alweer tijd voor aflevering 6 van de Belgische Bachelor met Fabrizio. En die aflevering staat bol van de ongemakkelijkheden rondom de verleidingstechnieken van de Griekse vrijgezel.

de bachelor aflevering 6

Zien: dolverliefde Rachel Hazes straalt op nieuwe foto met vriend Klaas Otto

Kromme tenen in de Bachelor aflevering 6: "is hij nog oprecht?"

Op dit moment kunnen we niet alleen genieten van De Bachelor met Thomas van der Vlugt, maar ook van de Belgische versie met Fabrizio Tzinaridis. De Vlaamse bachelor zorgt voor een fikse portie drama elke week. Als je aflevering 6 van De Bachelor met Fabrizio Tzinaridis al hebt gekeken, dan wordt één ding duidelijk: Fabrizio ligt niet al te best bij de kandidaten. De sfeer in Griekenland wordt er niet beter op. Volgens de dames komt het door niemand minder dan De Bachelor zelf. ‘Tegen wie ben je wel oprecht en tegen wie niet’, vragen de dames zich af. 

Romantische kussen in een warm bad

Hoewel Margeaux door de bachelor was gekozen voor een een-op-een date, maakte Madieke van haar witte roos gebruik om een intieme date met Fabrizio te stelen. "Je bent nu in een fase waarin iedereen graag een-op-eentijd wil. Maar ik vond wel dat ik het verdiende na zo’n lange tijd", zei ze. Samen met de Bachelor deelde ze romantisch allerlei hapjes, waarna een momentje in een warm bad volgde. Hierop volgde een lange romantische zoen. 

"Ga je met alle zeven de dames kussen?"

"Het was heel gezellig", antwoordde ze vervolgens op de vraag of er gekust is, wanneer ze weer terug is bij de andere meiden. De andere dames hadden het ergens wel zien aankomen, maar vinden het toch jammer dat er alwéér gezoend werd. "Dan stel ik mij de vraag: hoe serieus ben jij? We weten niet wat zijn bedoeling is", meent Vanessa. Ook Margaux twijfelt aan Fabrizio’s oprechtheid. "Het is al meisje nummer vier die hij nu zoent. Tegen wie ben je dan wel oprecht en tegen wie niet?", vraagt ze zich af. "Ik hoop voor Fabrizio dat het niet de bedoeling is dat hij met alle zeven dames zal kussen. Oké, je hebt je hart en gevoel gevolgd, maar hier mag het wel stoppen."

Rozenceremonie

Er moest natuurlijk ook opnieuw afscheid genomen worden met de rozenceremonie. Het was dit keer Tatjana die geen roos kreeg van Fabrizio. "Misschien had het in andere omstandigheden wel iets kunnen worden, maar ik kan nu onmogelijk de tijd en aandacht aan haar besteden die ze verdient", legde hij achteraf uit. Wij zijn heel benieuwd naar volgende week!

Foto: Videoland

Lees ook: Famke Louise openhartig over moederschap: "ben een ander persoon geworden"