Zou het?! 'Samantha de Jong (aka Barbie) is zwanger van vierde kindje'

Celebs door Elsemieke

Het liefdesleven van Barbie, oftewel Samantha de Jong, houdt ons al een poosje bezig. Inmiddels staat de teller op drie kids en op heel veel mannen, die wij niet helemaal meer kunnen bijhouden. Sinds een poosje is ze weer gelukkig in de liefde met Robbie. Met kerst postte ze een foto met haar nieuwe liefje voor de kerstboom, waarin ze lijkt te suggereren dat er een baby op komst is.

Daar gaan we weer: is Samantha de Jong (aka Barbie) alwéér zwanger?!

Samantha de Jong kennen we allang niet meer alleen van haar tijd in 'Oh Oh Cherso', maar vooral van haar turbulente liefdesleven. Opvallend was dat ze een levensgrote tattoo van haar inmiddels overleden vriend op haar borst liet zetten, die ze vervolgens weer liet coveren met een ándere levensgrote tattoo. Toch lijkt de realityster hier niet van te hebben geleerd. Samantha a.k.a. Barbie heeft alweer matching tattoos met haar nieuwe liefje. En dat niet alleen: de realityster lijkt ook alweer zwanger van haar nieuwe liefje! Het kanaal JuiceChannel onderschepte namelijk een foto van Barbie en Robbie, de nieuwe vriend in kwestie. Op de foto's zijn de posts met ‘hints’ van Barbie te zien en te lezen. De derde foto is de inmiddels verwijderde foto waar Barbie het heeft over “We gaan goed 2022 in met onze wondertje!“. Alles wijst er dus op dat in 2022 weer een baby in de armen van Barbie ligt. 

Tattoo van een engel

Samantha de Jong kwam eerder in de media vanwege de gigantische tattoo die ze op haar borst had laten zetten. De naam van haar ex prijkte boven haar borsten. Nadat hij onder verdachte omstandigheden was overleden, wilde ze de tattoo laten coveren. Ook was ze inmiddels alweer samen met de volgende vlam, dus zat de tattoo haar in de weg. Het duurde even voordat ze de tattoo kon laten 'overschilderen', maar tatoeëerders durven het niet aan om deze grote tattoo te bewerken. Uiteindelijk vond ze er een die een engel over de tekst heeft getatoeëerd.

Foto: BrunoPress

Lees ook: FOTO: Jørney van Ex On The Beach is bevallen van haar eerste kindje